Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen természetes zsírégetősz...

Milyen természetes zsírégetőszert?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagy. Nyilván furcsa h én kérdezek ilyet, de! 4 éve már h lefogytam..előtte eléggé kövér voltam, most a karom, lábam vékony és izmos is aránylag, viszont van a felsőtestemen egy idegesítő zsírréteg, amitől egyszerűen nem tudok szabadulni. én már kipróbáltam számtalan dolgot: futottam, úsztam, nyáron kerékpároztam, zöld tea, citromos víz, délelőtt csak gyümölcs, semmi édesség, szénhidrátok elhagyása.. egyszerűen nem tudom eltüntetni. izmosodni viszonylag gyorsan tudok, de semmi nem hat hasi tájékon. zsírégetőszerekre gondoltam utolsó mentsvárként..mit ajánlotok? vagy esetleg valami más módszer? nyárra szeretnék végre olyan testet", amivel nem kell a strandon szégyenkeznem. köszönöm a normális válaszokat előre is.:)

2013. febr. 3. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Zsírégető szer nincs. Torna nem fogja eltüntetni, csak a szálkásító étrend. Ehhez jöhet pluszban a mozgás.
2013. febr. 3. 04:30
 2/3 molnaranda válasza:
hagyd el a sót teljesen az sokat segít. illetve vannak célzott ultrahangos kezelések az is hatásos ilyen esetben. Sok sikert!
2013. febr. 3. 12:32
 3/3 poiu ***** válasza:
Az nem jó, hogy kipróbáltál számtalan dolgot. Mozogni, kell, rendszeresen, nem próbaképpen. Fogyni az étrenddel lehet, a legegyszerűbb kiiktatni a keményítőt, egyél helyette zoldséget és húst. A gyümölccsel csak óvatosan, és semmiképpen ne reggeli helyett.
2013. febr. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!