Hogyan tüntethetném el a lógó bőrt a hasamról?
16/L vagyok
még 4 éve, hogy lefogytam 23kg-ot, és most ki tudom húzni a hasamról a bőrt, és lóg..:S
A combbelsőm, a fenekem alja és oldala, és a karom is narancsbőrös és lötyög.
Most se vagyok vékony, inkább teltkarcsú, de NAGYON zavar!
Am most megint fogytam 3 kilót, és 3 hónapja járok edzőterembe heti 3X, plusz ezenkívül minden nap mozgok legalább 1órát(kocogás vagy séta+ nyújtás és torna)
Eddig is MINDIG mozogtam, kiskoromtól kezdve, de a narancsbőrrel nem vagyok kibékülve..
Azt se mondom hogy egészségtelenül eszem, mert minden nap eszek gyümölcsöt zöldséget, és a zsíros dolgokat kerülöm.
Mit tegyek?
Ha jól látom 16 éves lány vagy. Nem értem, ha mozogtál és tornáztál, miért lóg a bőröd? A narancsbőrre nagyon jó krémek kaphatók. Ezenkívül rásegithetsz masszázzsal.
A lógó bőrre tényleg csak egy segítség van.: műtét.
A Tv-ben láttam tegnap egy hires stárnak megplasztikázták a hasát."kötényhasa" lett, mert 46 kg-ot fogyott.Sajnos én is ugyanebben a cipőben járok. 51 éves vagyok, 90 napos diétával fogytam 24 kg-ot és lóg a hasam.Sajnos mostmár tudom, hogy keveset tornáztam.Nem értem, mert 7 éve 30 kg-ot fogytam (110 kg-ról 80 kg-ra) Nem volt semmi elváltozásom, sehol egy ránc, sehol egy lógó bőr, sehol egy kis narancsbőr. Akkor szerencsésen megúsztam. Most kétségbe vagyok esve. Csak a műtét segít???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!