Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetném el a lógó...

Hogyan tüntethetném el a lógó bőrt a hasamról?

Figyelt kérdés

16/L vagyok

még 4 éve, hogy lefogytam 23kg-ot, és most ki tudom húzni a hasamról a bőrt, és lóg..:S

A combbelsőm, a fenekem alja és oldala, és a karom is narancsbőrös és lötyög.

Most se vagyok vékony, inkább teltkarcsú, de NAGYON zavar!

Am most megint fogytam 3 kilót, és 3 hónapja járok edzőterembe heti 3X, plusz ezenkívül minden nap mozgok legalább 1órát(kocogás vagy séta+ nyújtás és torna)

Eddig is MINDIG mozogtam, kiskoromtól kezdve, de a narancsbőrrel nem vagyok kibékülve..

Azt se mondom hogy egészségtelenül eszem, mert minden nap eszek gyümölcsöt zöldséget, és a zsíros dolgokat kerülöm.

Mit tegyek?

2009. okt. 3. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ha tényleg nagyon lóg, akkor műtét. utána viszont egy csapásra nagyon jó lesz.
2009. okt. 3. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jól látom 16 éves lány vagy. Nem értem, ha mozogtál és tornáztál, miért lóg a bőröd? A narancsbőrre nagyon jó krémek kaphatók. Ezenkívül rásegithetsz masszázzsal.

A lógó bőrre tényleg csak egy segítség van.: műtét.

A Tv-ben láttam tegnap egy hires stárnak megplasztikázták a hasát."kötényhasa" lett, mert 46 kg-ot fogyott.Sajnos én is ugyanebben a cipőben járok. 51 éves vagyok, 90 napos diétával fogytam 24 kg-ot és lóg a hasam.Sajnos mostmár tudom, hogy keveset tornáztam.Nem értem, mert 7 éve 30 kg-ot fogytam (110 kg-ról 80 kg-ra) Nem volt semmi elváltozásom, sehol egy ránc, sehol egy lógó bőr, sehol egy kis narancsbőr. Akkor szerencsésen megúsztam. Most kétségbe vagyok esve. Csak a műtét segít???

2009. okt. 3. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. reflektálva az előzőre: ilyen nagy fogyás után nincs az a krém, ami masszívan lógó bőrt eltávolítaná. se 16 évesnél, se 50 évesnél. csak a szike. de ettől nem kell félni vagy kényeskedni, hogy fúj, plasztikai műtét, ez igenis jár azoknak, akik vették a fáradtságot, és leadtak 20-30 kilót.
2009. okt. 4. 05:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 46 vagyok, fél év alatt lefogytam 30 kg-t,és nem lóg a bőröm sehol sem. Lehet, hogy csak kis időre van szüksége a bőrödnek, hogy idomuljon az új formádhoz. A te bőröd még nagyon rugalmas. Nem hiszem, hogy a plasztikai műtét a megoldás, hiszen minden műtét terheli a szívet és kockázattal jár. Türelem!
2009. okt. 4. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a testtekerkecselést rengeteget jelenthet. Otthon is lehet, vagy testkezelő szalonokban kombinálják szaunával, nagyon hatásos. Nem olcsó, de még időben vagy hogy változtatni tudjál, 10 év múlva már lehet késő lesz.
2009. okt. 4. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. akkor inkább kérdezz meg egy szakorvost, hogy mi a véleménye. feleslegesen ne menj el drága kezelésekre.
2009. okt. 4. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!