Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hazai patikából beszerezhető...

Hamaramadarat kérdése:

Hazai patikából beszerezhető anyagok közül (Nebido, Retabolil, Andriol Testocaps) melyiket, mennyit és mennyi ideig érdemes szedni/kombinálni első kúraként, ha a sovány izomtömeg felszedése a cél?

Figyelt kérdés
Egyébiránt: van még itthoni patikai forgalomban beszerezhető hasonló hatású androgén?

#tesztoszteron #koksz #kúra #Nebido #Retabolil #Andriol Testocaps
2013. aug. 3. 19:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha nem tervezel versenyzést meg ilyeneket akkor nem is szabad. Jól teszed. Igazából ha versenyzel akkor sem vagy kivétel. Ami káros az káros. Legalábbis egy bizonyos mennyiség után.
2013. aug. 3. 22:21
 12/25 anonim ***** válasza:
28 éve edzem, kihagyás nélkül. Nem készülök versenyre, max ha egyszer meghülyülök és indulok mastersban ;)
2013. aug. 3. 22:26
 13/25 A kérdező kommentje:

Sok mellébeszélés.

Ha a kérdésre tudsz válaszolni, akkor tedd meg (ezt a törvény nem bünteti). Ha nem tudsz/akarsz, akkor légy szíves ne kommentelj.

Amúgy: meg tudom fizetni és be tudom szerezni.

De nem ez volt a kérdés.

2013. aug. 3. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha alkalmas volnál a használatára tudásban (illegalitást leszámítva) nem itt kérdeznéd meg.
2013. aug. 3. 22:34
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
Válsszoltam debilke, vénnyel tudsz patikában venni, anélkül nem.
2013. aug. 3. 22:34
 16/25 A kérdező kommentje:

Te, Montez figyelj már.

"Hazai patikából beszerezhető anyagok közül (Nebido, Retabolil, Andriol Testocaps) melyiket, mennyit és mennyi ideig érdemes szedni/kombinálni első kúraként, ha a sovány izomtömeg felszedése a cél?"

A kérdés ez volt, te meg ide jössz rinyálni, hogy mit tudok és mit nem. Nem a kérdésre válaszoltál. Ennyire ostoba vagy.

by "Debilke"

2013. aug. 3. 22:43
 17/25 anonim ***** válasza:

Én megértem a felháborodásod, így aztán elnézésed kérem. Ne vedd bántásnak a következő kérdésem, de ha te heti 90-150.000,-Ft-ot tudsz költeni ezekre, ismétlem: HETI! Akkor megkérdezhetem hogy egyrészt miért nem attól az orvostól kérdezed meg aki majd odaadja vagy felírja, vagy esetleg ebből a sok pénzből miért nem keresel fel egy magamfajta ebben jártam személyi edzőt, aki esetleg a gyakorikerdesek.hu-n kívül rendes körülmények között segítene neked? :)

Mellesleg nem tudom mennyire akarsz nagy tömeget "sovány" izomba, de annyit elárulhatok hogy ha nagyban gondolkodsz akkor nem az itthoni patikai gyógyszerekben kell gondolkodni és nem egy félében. Kiegészítő cuccnak mondjuk fényévekkel jobb a Reta mint bármelyik más nandrolon, de összességében én sosem szerettem volna csak itthoni cuccokból kúrát felépíteni. Minőségileg kiválóak, de a kiszerelés, az ár, és a mennyiség nagyon gyatra, aminn nem kell csodálkozni hisz betegeknek van. De azért gondolj bele hogy nandrolonból mondjuk neked melyik a kényelmesebb. Heti 2szer szúrni, vagy 10? És ez mellé még alap egy teszto, abból is fasza észter a hullámzás miatt, és az miatt hogy ne legyen ideje aromatizálni, vegyünk egy Propit, amit szintén minden nap kell tolni jóformán. És mindig csak kettő cuccról beszéltünk, amivel az a várt eredmény nem fog jönni ami neked kell szerintem. :)

2013. aug. 3. 22:45
 18/25 A kérdező kommentje:

to T_A

Azt majd nem te fogod eldönteni.

2013. aug. 3. 22:46
 19/25 anonim ***** válasza:
60%
Nem én írtam, hogy mit tudsz és mit nem kisgyerek. Menj és koxolj gyökér. Ha pedig be tudod szerezni, akkor minek kérdezel kiskocsog?Kérdezd anyádat, ő biztos szeret téged ilyen hulyén is.
2013. aug. 3. 22:47
 20/25 A kérdező kommentje:

Montez:

"Nem én írtam, hogy mit tudsz és mit nem kisgyerek. Menj és koxolj gyökér. Ha pedig be tudod szerezni, akkor minek kérdezel kiskocsog?Kérdezd anyádat, ő biztos szeret téged ilyen hulyén is."

Egy egyszerű - bár a jelek szerint neked szintaktikailag túl bonyolult - kérdést tettem fel, bízva abban, hogy értelmes emberek járnak ide és érdemlegesen válaszolnak a kérdésekre. Ezért volna végül is ez a topik. Szóval én látatlanban is értelmesnek tartottalak kezdetben, te viszont köcsög hülyének nevezel. Úgy látszik, mind a ketten tévedtünk. Veled itt lezártam.

2013. aug. 3. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!