Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aloha Minnasan! Szeretnék...

Aloha Minnasan! Szeretnék gyúrni, de nem igazán tudom, hogyan fogjak neki. Nem szeretnék én nagy gorillaizmokat, elég nekem ha szálkás, jól kinéző és erős vagyok. Írna valaki egy edzéstervet?

Figyelt kérdés
83 kg,kb 175 cm,16 éves fiúgyermek(Aki nem komolyan gondolja,azt kérem alássan ne fárasszon) :)

2013. júl. 29. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem is könnyű gorillának lenni, naturálban soha nem leszel az, szóval ettől ne tarts.

Linkelni nem szabad nekem, de írd be google-ba, hogy kezdő átmozgató teljes testes edzésterv. Az első találat jó lesz. Ez menjen 2 hónapig. Találsz ott étrendet is, mert az is kellene:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

És ha majd lesz elég izom, akkor leszálkásítasz, de az még odébb van.:)

2013. júl. 29. 14:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2013. júl. 29. 15:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Van itt egy kiló étrend,de melyik a jó?
2013. júl. 29. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Neked így adatok alapján jobban átgondolva szálkásító diéta kellene, mert sok zsír lehet rajtad. Mondjuk képpel többet lehetne mondani.

Szóval keress olyat, amiben kb 150-180g fehérje van és a szénhidrátot is kb 150 grammra kell belőni, hogy tudj zsírból fogyni. Bármelyik étrendet át lehet így alakítani. De te is össze tudsz rakni egyet.

2013. júl. 29. 15:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Van skype-od vagy face-ed?Ott van webkamera
2013. júl. 29. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Skype nincs, face-re nem szeretek menni. Tölts fel képet, majd a linket küld el privátban.
2013. júl. 29. 15:31
 7/11 A kérdező kommentje:
E-mail cím?
2013. júl. 29. 15:44
 8/11 A kérdező kommentje:
2013. júl. 29. 15:52
 9/11 A kérdező kommentje:
2013. júl. 29. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a képen, akkor tényleg menjen a diéta az edzések mellé. Tehát magasabb fehérjebevitel legyen, alacsony szénhidráttal. Ne legyen cukros, fehér lisztes kaja, se cukros üdítö. A súlyzós edzések mellé kell minimum heti 3-4 aerob edzés is, kocogás, bicaj.
2013. júl. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!