Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miként erősítsek?

Miként erősítsek?

Figyelt kérdés
Nos a kérdés adott de azért bővebben:13 éves, 55kg vagyok, 176-7cm magas (cukorbeteg).Karra és egy kicsit hasra is szeretnék erősíteni főként mivel a karomra mert az osztálytársaimhoz képest nevetségesen gyenge vagyok és ez nagyon bánt a hasamra is hogy egy kicsit formásabb legyen.Nem akarok nagy testépítő lenni de azért erősebb szeretnék lenni.Otthoni gyakorlatok kellenének illetve hogy azokból hányszor egy héten és hány sorozatot stb. Illetve mit lenne ilyenkor ajánlatos ennem? Fegyencedzés-t már néztem és az mondjuk megéri az idejét? Vagy valaki erősített már azzal és küldene egy edzéstervet?Előre is köszi!

2013. júl. 28. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a könyvet!
2013. júl. 29. 05:46
 2/4 anonim ***** válasza:
A könyvben vannak pontos edzéstervek is, így azt el tudod kezdeni.
2013. júl. 29. 07:12
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha betartom a fegyencedzést annak ténylegesen meglesz az eredménye?
2013. júl. 29. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, lesz eredménye.
2013. júl. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!