Scitec attackot szedhetek?
szerintem creatin mehet nyugodtan, ha húst ehetsz, akkor creatinnal sem lesz gond, attack-hoz nem értek, de ha nem érzed, hogy savasítana, vagy lúgosít, akkor minden további nélkül mehet szerintem...
tény, hogy orvostól lenne a legjobb megkérdezni, de sajnos a legtöbb háziorvos zsigerből elutasítja ezt az egész sportot, annak minden kiegészítőjével együtt...
Sportorvoshoz és dietetikushoz.
Alapból a gyomorfekély okát kell megkeresni és megszüntetni. Nem tudom mi történt ebben az ügyben, de ez a legfontosabb.
6.90%-ban pszihés dolgok, stressz okozza a fekélyt és gyomorsavat,refluxot. Ez lehet nálam is, jelenleg naponta szedem a savcsökkentőt, mást nem tehetek, megpróbálok még a testépítés mellé valamilyen küzdősportot beiktatni, ami talán jobban levezeti a feszültséget.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A fekély kialakulásának okai
Helicobacter pylori. A fekélyek mintegy 60-70 százalékának létrejöttében fontos szerepe van egy baktériumnak, mely a Helicobacter pylori nevet kapta. Ez a baktérium különleges felépítésének köszönheti, hogy képes a gyomornyálkahártya savas közegében megélni.
(webbeteg.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!