Konditerem, szabadidőközpont?
Figyelt kérdés
Van rajtam pár plusz kiló, amitől nagyon szeretnék megszabadulni és egy kis izomzat se ártana. Biztos vagyok benne, hogy van elég akaraterőm és kitartásom hozzá, de valahogy mégse tudom rávenni magamat, hogy lemenjek. Mit javasoltok? Nem nézik ki ilyen helyről az embert?2013. júl. 26. 21:29
1/6 kennymc válasza:
Nem nézik ki, nem kell ilyen miatt aggódni. Általában azok járnak le, akik akarnak a fizikumukon változtatni. Egyébként mindenki saját magával, és az edzéssel van elfoglalva.
2/6 anonim válasza:
Így van, menj le nyugodtan edzeni. Egyébként egyszerre nem tudsz izmot növelni és zsírt leadni, mivel különböző étrend kell hozzá.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, nem is egyszerre gondoltam. Úgy tudom viszonylag olcsón lehet személyi edzőt bérelni, ha több embert futtat egyszerre. Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 26. 21:39
4/6 anonim válasza:
Dehogyis! Nyugodtan menjél le, senki nem úgy kezdte, hogy alapból ki volt gyúrva. Aki meg már elért valamit, azok azért általában idősebbek, pláne nem csinálnak ilyeneket. Még segíteni is tudnak, főleg ha kifogsz egy-két Montez-t.:-)
Hozzánk jár egy srác, kb 150 kilóval jött le, és senki nem nézte ki.
5/6 anonim válasza:
Igen, legalábbis nálunk olcsóbb ha több ember megy egyszerre, de érdeklődni kell.
6/6 anonim válasza:
Andi; :)
Kérdező, kb 2-3 ezer egy személyi edzés, de ha van rá lóvé, akkor érdemes pár alkalmat kifizetni. Bár nem mindegyik ért annyira hozzá.
Olvass sokat a témában, neten találsz edzésterveket, étrendet. Vagy le is töltheted a sárga kapszula című könyvet, sok minden benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!