Egész testes edzés?
Sziasztok!
Most kezdem el az edzést, 73kg/189cm-m vagyok, az étrendem be van lőve..a cél jövő ilyenkorra elérni a 82-85kg ot, mert a nemzetvédelmi egyetemre szeretnék menni, és nem szeretnék kis nádszál lenni:D
Még 1,5 hónap van az iskola kezdetéig, és nem akarok egyből 70kg okkal kezdeni..így arra gondoltam ebbe a másfél hónapba egész testes edzéssel próbálkoznék, hogy bele lendüljek..heti 3-4edzésre gondoltam, izomcsoportonként 2 gyakorlattal, van időm bőven az edzésekre nem nagy súlyokkal, de egy közepes terhelési szinttel minimum..ez így túledzés lenne? vagy kezdjek inkább egyből osztottal?
végre egy olyan kérdés, amit egy kezdő tett fel, és utána is nézett a dolgoknak.
én is azt tanácsolnám, mivel a súlyzós edzés elég intenzív mozgásforma, ne vidd túlzásba, mert gyorsan túledzés lehet a vége, és a vitaminokra , ásványi anyagokra is figyelj oda a táplálkozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!