Van olyan kondis aki nagydarab volt alapbol és ugy gyurta ki magat vagy lekell fogyni es izmost epiteni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 19:19
1/4 anonim válasza:
Ha sok a zsír, akkor érdemes előbb szálkásító diétával és a súlyzós edzés mellé végzett aerob edzésekkel leadni a nagy részét, majd moderált tömegnövelő étrenddel és edzéssel izomtömeget kell növelni. Ha nincs sok zsír (4-5 kg), akkor mehet egyből is a tömegnövelés, majd ha lesz elég izom, akkor szálkásítás.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszt.. esetleg tudnal adni néhány ötletet, hogyan kezdjem. sajnos az első verzio jellemző rám, kb 8kilo felesleg van rajtam.. hogy kezdjem? mik az első lépések..?
2013. júl. 22. 19:57
3/4 anonim válasza:
Nem linkelhetek, mert azért tiltás jár, de töltsd le netről a sárga kapszula könyvet. Sok minden benne van. Kezdj heti 3 teljes testes edzéssel és mellé het 3-4 aerob edzés is menjen. Kell még egy jól összerakott szálkásító diéta, magas fehérjebevitellel, kevés szénhidráttal.
4/4 A kérdező kommentje:
nézd el nekem ha tudatlannak tünök.. de tényleg nem sokat tudok a dologrol. ha az altalad javasolt modszert kovetem.. mire szamithatok? az elkövetkező honapok alatt mi fog valtozni? ha minden terv szerint halad...? nem azonnal szeretnék mindent, ne értsd félre.. de kivancsi az ember. előre is köszi
2013. júl. 22. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!