Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzózástól lehet fogyni?

Revdav11 kérdése:

Súlyzózástól lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Vettem egy egykezes súlyzókészletet, azzal dolgozgatnék mellre meg bicepszre (azért, mert tricepszre meg hátra meg hasra tudtam súlyzók nélkül is), de közben szeretnék egy kis pocakot leadni.

Illetve ha nem tudnám a kettőt együtt, akkor mit javasolnátok? Csináltam intervallumos futást, de az úgy vettem észre, hogy a súlyzózás rovására megy, mivel mellizomra még nem igazán látom az eredményt, viszont szerintem a hasam sem lett kisebb.

Mit ajánlanátok? Milyen súlyzós edzést vagy milyen mozgást (futás, abból sprint vagy kocogás inkább, biciklizés, úszás stb.)?

16-17/F

2013. júl. 19. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:

súlyzós edzés nem jó fogyáshoz , aerob mozgásforma kell,

tempós gyaloglás a legjobb ,kell még mellé diéta is

intervallumos edzéstől csak izombontás lesz

lábra és vállra is eddzél

2013. júl. 19. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Mehet a súlyzós edzés és figyelj oda mit eszel , úgy menni fog a kettő.
2013. júl. 19. 17:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek.

Az aerob edzést hogyan csináljam?

2013. júl. 19. 22:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és megyeget vállra is meg vádlira is, igaz azokra csak 1-1 fajta gyakorlat.
2013. júl. 19. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Aerob edzés: heti minimum 3-4-szer, 40-50 perc, pl kocogás, bicaj, lépcsőzőgép, ellipszis tréner, stb. kb 130-as pulzus alatt.
2013. júl. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!