LEsz valtozas 12 het allat? 12 het allat lehet 33 bicepsem? 28.5 most menyi lehet? MEkkora lehet?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/results?search_query=timm+roland+12+h.. Tim rolland edzeset fogom vegrehajtani mert
vannak sujaim es eleg jol megdolgoza az izmot az edzese es egy baratom is kerdi hogy 26 bicepsbol menyi lehet 12 het allat mert egyutt csinaljuk az edzest
#Szeretemaz
2013. júl. 22. 11:21
11/21 A kérdező kommentje:
nem 12 hetig akarom csinalni hanem csak kerdeztem es csinalom kicsi valtozas van csak nem sok kicsi 2 hete csinalom s kicsit a bicepsen tricepsen meg haton vettem eszre
2013. júl. 22. 11:55
12/21 A kérdező kommentje:
es szeretnem tudni korul belul mekkora lehet a biceps mell hat trapez es ja elfelejtetem mondani hogy a tapkieg reggel delbe este es mikor sujzok is pont csak sujzas utan is veszek
2013. júl. 22. 12:05
14/21 anonim válasza:
Kezdem érteni miért nézik le a testépítőket. Az ilyen írástudatlan, analfabéta gyökerek miatt. Vedeljed csak a tömegnövelőt meg toljad parizeres szendvicset... Ja és lábazni ciki! Soha ne eddz rá mert még véletlenül akkor combod és vádlid lesz mint Ronnie Colemannek.
~irónia off.
15/21 A kérdező kommentje:
O most csufolkodjal na mondtam nem csinalok labra :D es miert meg fiatal vagyok 15 evesen tolni a tapkiegeszitot?
2013. júl. 22. 22:23
16/21 anonim válasza:
A kérdezőnek nem túl jó a szarkazmushoz való érzéke
17/21 A kérdező kommentje:
:)) na jol van na komolyan lehet bajom tole?
2013. júl. 22. 22:28
18/21 anonim válasza:
Ha túlzásba viszed, bármitől lehet bajod
19/21 A kérdező kommentje:
ja nem csak 2.5 kupaval veszek minden nap delbe :D sujzas utan
2013. júl. 22. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!