LEsz valtozas 12 het allat? 12 het allat lehet 33 bicepsem? 28.5 most menyi lehet? MEkkora lehet?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/results?search_query=timm+roland+12+h.. Tim rolland edzeset fogom vegrehajtani mert
vannak sujaim es eleg jol megdolgoza az izmot az edzese es egy baratom is kerdi hogy 26 bicepsbol menyi lehet 12 het allat mert egyutt csinaljuk az edzest
#Szeretemaz
2013. júl. 22. 11:21
1/21 anonim válasza:
csak a bicepsz érdekel?
van étrended?
másra is edzel majd?
3 hónap múlva csak úgy abbahagyod?
2/21 anonim válasza:
(gondolom a felkarra gondolsz, a felkar kerületére)
3/21 anonim válasza:
Mennyi idős vagy??? 28,5-es bicepsz 11-12 éves korban szokott lenni, nem kell még neked súlyzózni
4/21 anonim válasza:
nekem 18 évesen 30 as karom van problem? vannak vékony emberek is nem csak izomagyak, a kérdésre válaszolva szerintem nem lesz 33as karod 12 hét alatt.
5/21 anonim válasza:
Hát, én úgy gondoltam, hogy ha valaki kondizni kezd, akkor legyen legalább 3 év sport a háta mögött, mert könnyen kórházba köt ki ha nincs megfelelő izomzata.
6/21 anonim válasza:
Ha jól csinálod akkor havi 1 centit nőhet a karod.
7/21 A kérdező kommentje:
nem 15 eves vagyok wes vekony azert akarom csinalni
2013. júl. 22. 11:46
9/21 A kérdező kommentje:
es igen etrend is van total mass 4200 nevu tapkieg szedem es napi 4x eszek reggel delbe delutan este es meg fogok szedni centrum a-z vitamint hogy legyen etvagy energia....
2013. júl. 22. 11:49
10/21 A kérdező kommentje:
Eddig fociztam csak rajottem hogy vekony vagyok testbol e s neki akarok fogni erted van 4 1 kezes sujom 2 6 kg es 2 10 kg os egy egyenes bara z bara es kihuzo hatnak
2013. júl. 22. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!