Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zsírtömeg izommá alakítása?!

Lovasvadasz kérdése:

Zsírtömeg izommá alakítása?!

Figyelt kérdés

Segítségeteket szeretném kérni a következő problémámban:

A testemen lévő felesleges zsírt szeretném átalakítani izommá. A felsőtestemen kéne változtatnom, nagy hasam van, vékony karom.

Egyedül az alsó végtagjaimmal vagyok elégedett, hatalmas vádlim, combizmom és lovaglóizmom van, valamint a vállam is elég izmos.

Nem szedek és nem is szeretnék szedni semmilyen táplálékkiegészítőt !

Magasságom 182 cm, súlyom 70-75 kg között változik az elfogyasztott táplálék függvényében (akár 79 kilogrammig is!).

Táplálkozásomról annyit érdemes tudni, hogy rengeteget eszek egy-egy étkezésnél, annyit, amennyit egy normális ember egész nap.

Naponta 6-10 liter gyümölcslevet fogyasztok.

NEM ESZEK HÚST, HALAT (1,5 éves korom óta).

A héten egy teljes napnak megfelelő időt szoktam edzéssel tölteni, emellett aktív fizikai munkát végzek.

Közlekedési eszközöm kerékpár. Egyesületi szinten kézilabdázok és táncolok.

Elhatároztam eddig, hogy a reggeli után futok, délelőtt erősítek, hetente háromszor. Leállok a gyümölcslével, lecserélem ásványvízre.

Kérlek segítsetek összeállítani egy megfelelő edzés-étkezés tervet, várom a tanácsokat, tapasztalatokat, esetleg linkeket!

Köszönöm a segítséget!

2013. júl. 20. 20:34
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Miből van hiányállapotom?
2013. júl. 20. 22:25
 32/39 A kérdező kommentje:
Még nem matekoztam ki, de helyi őstermelőtől (ismerősöm) van véve, aki saját maga készíti, tehát olcsón.
2013. júl. 20. 22:27
 33/39 anonim ***** válasza:

Akkor nem 100%-os gyümölcslét veszel? Gondolom ha veszek 10 l valamit 1 napra annak tudom az árát.

A hiányállapotokat általánosságban írtam, nálad az a fura, hogy ennyi alapján nem látni. Szokott lenni. Nem szigorú vegáknál nem annyira jellemzőe, ez is igaz.

2013. júl. 20. 22:36
 34/39 A kérdező kommentje:

Nem én veszem, hanem az asszony, ő boltol :)

Köszönöm a segítséget.

2013. júl. 20. 23:03
 35/39 anonim ***** válasza:

Röviden: személyi edző felkeresés volna a minimum.

Folyadékból (ami leginkább víz) 5-6 l-nél több általában nem szükséges ilyen tömeghez, ha nem napon dolgozol (aszfaltozás stb).

Vérnyomást ki kell vizsgáltatni, súlyzós edzésnél gond lehet.

2013. júl. 20. 23:04
 36/39 A kérdező kommentje:
Szigorúan 100%-os. Örülök, hogy nincs hiányosságom.
2013. júl. 20. 23:05
 37/39 A kérdező kommentje:
Személyi edző megoldható, 2 testvérem és egy sógornőm is az, a vérnyomást hol tudják jobban megnézni? Méregessem magamnak, jegyezzem le és vigyem el az orvosomnak?
2013. júl. 20. 23:07
 38/39 anonim ***** válasza:

Hát itt vannak bajok.. nem is kevés.

Kérlek fogadd meg Montez tanácsait, mert nagyon vágja a témát.

2013. júl. 20. 23:54
 39/39 anonim ***** válasza:

Akkor nem lett volna egyszerűbb tőlük tanácsot kérni? :)

Otthon is mérheted, van amelyik elég pontos mérő.

2013. júl. 20. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!