Zsírtömeg izommá alakítása?!
Segítségeteket szeretném kérni a következő problémámban:
A testemen lévő felesleges zsírt szeretném átalakítani izommá. A felsőtestemen kéne változtatnom, nagy hasam van, vékony karom.
Egyedül az alsó végtagjaimmal vagyok elégedett, hatalmas vádlim, combizmom és lovaglóizmom van, valamint a vállam is elég izmos.
Nem szedek és nem is szeretnék szedni semmilyen táplálékkiegészítőt !
Magasságom 182 cm, súlyom 70-75 kg között változik az elfogyasztott táplálék függvényében (akár 79 kilogrammig is!).
Táplálkozásomról annyit érdemes tudni, hogy rengeteget eszek egy-egy étkezésnél, annyit, amennyit egy normális ember egész nap.
Naponta 6-10 liter gyümölcslevet fogyasztok.
NEM ESZEK HÚST, HALAT (1,5 éves korom óta).
A héten egy teljes napnak megfelelő időt szoktam edzéssel tölteni, emellett aktív fizikai munkát végzek.
Közlekedési eszközöm kerékpár. Egyesületi szinten kézilabdázok és táncolok.
Elhatároztam eddig, hogy a reggeli után futok, délelőtt erősítek, hetente háromszor. Leállok a gyümölcslével, lecserélem ásványvízre.
Kérlek segítsetek összeállítani egy megfelelő edzés-étkezés tervet, várom a tanácsokat, tapasztalatokat, esetleg linkeket!
Köszönöm a segítséget!
Akkor nem 100%-os gyümölcslét veszel? Gondolom ha veszek 10 l valamit 1 napra annak tudom az árát.
A hiányállapotokat általánosságban írtam, nálad az a fura, hogy ennyi alapján nem látni. Szokott lenni. Nem szigorú vegáknál nem annyira jellemzőe, ez is igaz.
Nem én veszem, hanem az asszony, ő boltol :)
Köszönöm a segítséget.
Röviden: személyi edző felkeresés volna a minimum.
Folyadékból (ami leginkább víz) 5-6 l-nél több általában nem szükséges ilyen tömeghez, ha nem napon dolgozol (aszfaltozás stb).
Vérnyomást ki kell vizsgáltatni, súlyzós edzésnél gond lehet.
Hát itt vannak bajok.. nem is kevés.
Kérlek fogadd meg Montez tanácsait, mert nagyon vágja a témát.
Akkor nem lett volna egyszerűbb tőlük tanácsot kérni? :)
Otthon is mérheted, van amelyik elég pontos mérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!