Zsírtömeg izommá alakítása?!
Segítségeteket szeretném kérni a következő problémámban:
A testemen lévő felesleges zsírt szeretném átalakítani izommá. A felsőtestemen kéne változtatnom, nagy hasam van, vékony karom.
Egyedül az alsó végtagjaimmal vagyok elégedett, hatalmas vádlim, combizmom és lovaglóizmom van, valamint a vállam is elég izmos.
Nem szedek és nem is szeretnék szedni semmilyen táplálékkiegészítőt !
Magasságom 182 cm, súlyom 70-75 kg között változik az elfogyasztott táplálék függvényében (akár 79 kilogrammig is!).
Táplálkozásomról annyit érdemes tudni, hogy rengeteget eszek egy-egy étkezésnél, annyit, amennyit egy normális ember egész nap.
Naponta 6-10 liter gyümölcslevet fogyasztok.
NEM ESZEK HÚST, HALAT (1,5 éves korom óta).
A héten egy teljes napnak megfelelő időt szoktam edzéssel tölteni, emellett aktív fizikai munkát végzek.
Közlekedési eszközöm kerékpár. Egyesületi szinten kézilabdázok és táncolok.
Elhatároztam eddig, hogy a reggeli után futok, délelőtt erősítek, hetente háromszor. Leállok a gyümölcslével, lecserélem ásványvízre.
Kérlek segítsetek összeállítani egy megfelelő edzés-étkezés tervet, várom a tanácsokat, tapasztalatokat, esetleg linkeket!
Köszönöm a segítséget!
Az nem elég baj neked, hogy zsíros vagy a rengeteg cukortól, amit beviszel a 10lityi gyümölcslével?
És jó, hogy a legkompetensebb dietetikussal is vitatkozol.:)
Én nem tudom, hogy nekem milyen veséim vannak, de a napi 6-10 liter simán megvan, és csakis 100%-os leveket ittam!
A leleteimet mindjárt megpróbálom felrakni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!