Lehetne így izmosodni?
Most egy hónapja edzek, megvan az étrend is, edzés napokon 2 adag Mass20-t iszom adagonként még plusz 5g kreatinnal, pihenőnapokon is egyet. (Most biztos sokan húzzátok a szátokat, de nekem használt a Mass20...:) )
Híztam kb 2,5 kilót, aminek nagyon örülök mert nagyon vékony vagyok...és nehezen hízó alkat, és még egy hónapig így szeretném csinálni. De! Arra gondoltam, hogy ha a következő hónap is letelik, akkor az addigra remélhetően kb 5-6 kiló pluszt whey fehérjével (természetesen kondi és étrend mellett) próbálnám izommá alakítani. Egy barátom is így csinálta és neki bejött! :) Mit gondoltok a dologról? Először "hízlalás" aztán "izmosítás".
Előre is köszönöm a véleményeket! :)
Hát úgy kéne tömeget növelned, hogy minimális zsír kerüljön rád, azaz minőségi tömegnövelést kell csinálnod.
Ha sokat felszedsz, nehéz lesz leszálkásítani utána.
lehetőleg ,kevés zsir rakódjon rád
zsirból izom átalaktás, nem létezik
És az sem igaz, hogy tömegelés után könnyebb a szálkásítás?
De egy barátomnak így sikerült...O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!