Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő testépítőként ki lehet...

Kezdő testépítőként ki lehet jönni a kajával, meg a tápkiegekkel havi 40 ezerből?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, mit csináljak, ha csak havi 80 ezret keresek, de ez kb mind elmenne erre a sportra, de el akarom kezdeni a sportot?
2013. júl. 15. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
ne vicceljél már...kezdőként lazán kijössz..egy jó terembérlet megvan 5kból, ha az eddigi kajádat teljesen félredobod és csinálsz egy jó tömegnövelő étrendet az is megvan 20-25ből..[persze függ attól hogy hány kg vagy]..tömegnövelő meg nemkell, hogyha jó az étrended..esetleg, egy edzés utáni turmixot csinálhatsz, de az sem a világ..ha elakarod kezdeni a sportot ne akadj fent ilyeneken..ha nincs mindenből hiperszuper cuccod, akkor is fejlődsz..van itt aki havi 15öt sem fordít rá..a kaja legyen rendben meg járj le tisztességgel a terembe..:D
2013. júl. 15. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Deák Pisti tudna neked tanácsot adni.
2013. júl. 15. 02:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a havi kajám 24e körülre jön ki. Simán meg lehet oldani, csak okosan kell gondolkodni.
2013. júl. 15. 06:31
 4/5 A kérdező kommentje:

A helyzet a következő.

Rengetegen mondták már, hogy miért nem edzek, olyan lennék mint egy bika, meg én is akarom csinálni.

Jelenleg 185 cm vagyok, és 124 kiló.

Deák Pistit ismerem, minden elismerésem az övé..

2013. júl. 15. 10:36
 5/5 Szergej55 ***** válasza:
Simán kijön egy jól összeszámolt étkezésre fordított kiadással, még azt mondom, hogy a tápkieg is meg lehet belőle, ami hosszabb időre is jó. Én a 15 ezres tápkiegemmel (tejsavófehérje) 4-5 hónapig biztosan kihúzom, beleszámolva a kihagyott alkalmakat.
2013. júl. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!