Szerintetek ki bír nyomni 110 kg-ot? . (Fekvenyomás)
Egy átlag 80kg-os súlyú 190cm körüli magasságú huszas éveiben járó férfi aki egész nap a gép elött üll ( nem edz ) és nem kajál rendesen sem, ki tudna nyomni 110kg vagy a feletti súlyt fekvenyomásban?
Vagy mennyit tudna szerintetek kinyomni maximum? (1 szabályos ismétlés).
Csak azért kérdezem mert ma személyesen tapasztsztaltam ilyet és nem akartam elhinni........
A haveromról van szó. 23 éves. 80kg, 190cm magas.
Lefekütt a fekpadra és bemelegítés nélkül levette a 108kg-ot kinyomta majd visszatette, majd ugyanezt megcsinálta 110kg-mal is és segíteni sem kellett neki.
Pedig nem edz nem kajál rendesen..... :O
Vagy itt valami trükk van amiről nem tudok?
Az biztos, hogy egésznap a gép elött üll, és nem csinál semmit......
nem trükk, mindneki más képességgel születik
van ismerősőm aki minden nap fekvenyom és bicepszeik de semmi mást és ezt egész héten egy pihenő nap nélkül és mivel melózik ezét csak este eszik rendesen és akkor is kolbász meg szalonnát meg ilyen falusi kajákat és a gyerek nagyon durván izmos:D ilyen jó a genetikája
Itt volt nálunk, én itthon edzek és pont fent volt a fekpadon a 108kg, nem kellett felrakni semmit....
A 110kg-ot pedig úgy, hogy vannak itthon 0,5kg ot kis tárcsák is. Ebből lett rátéve 4 db, hogy kerek legyen a szám, tehát: 108+ 4db 0,5kg = 110.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!