Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi az a maximum amit egy...

Mennyi az a maximum amit egy nő el tud érni szteroidok nélkül testépítésben? Ha van képed, linkelj!

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amúgy ezt a kérdést már én is feltettem, értelmes válasz nem nagyon jött, csak pár idióta kötekedő, így nem lettem okosabb. Nyilván az egyes nő izmosodási potenciáljában (genetika) van különbség, ezt kategóriákkal jelöltem. Azt i figyelembe kell venni, hogy a versenyzők olyan szálkásak, amit sokan nem akarnak/tudnak elérni, és elvileg a versenyzők ehhez a szálkássághoz már használnak némi 'okosságot'. Plusz állítólag diéta közben megy le izomból is. Hogy ezt hogyan befolyásolja a versenyzők okossága, azt nem tudom :D

De azért próbálok valamit összehozni: szerintem egy ekkora vastagságú, de nem ilyen szálkás test összehozható, ha ügyes az ember: [link]

2013. júl. 11. 19:56
 12/12 °:Amigo:° ***** válasza:

Úr isten, miket beszéltek itt ?!!

Nagyon el vagytok tévedve..... :-D

A női szervezet természetes állapotban olyan hormonrendszerrel rendelkezik, ami nem teszi lehetővé az erő és izomszövet nagymértékű növelését és az alacsony testzsír arány elérését sem.

A hosszú évek alatt, az edzés hatására ez a hormonprofil módosulhat valamennyire. Számtalan esetben láttam 10-12 éve keményen edző nőknél, hogy elég jó formát tudtak elérni, gyógyszerek nélkül is. DE!!! Az általatok linkelt versenyzői szinthez még ez is nagyon kevés.

Én készítek fel női versenyzőket is..... név nélkül elárulom, hogy aki eredményt is akar elérni és legalább egy szezont végigcsinált már, azok mind, egytől egyig szednek gyógyszereket a felkészülés alatt.

A fent linkelt versenyzők még ennél is komolyabbak, növekedési hormon, pajzsmirigy hormonok, béta receptor stimuláló gyógyszerek, antihisztaminok, dihidro-tesztoszteron származékok, anti-ösztrogének mennek nekik és olyan kemény edzés és diéta, amit ezek nélkül nem is lehetne végigcsinálni.

Ez nem az átlagemberek sportja. :-)

A kérdezőnek is szeretnék konkrétan válaszolni, bár nem volt egyértelmű a kérdése.

[link]

Ő garantáltan doppingmentes volt, de nagyon jó genetikával rendelkezik, ami nagy előny :-) Ráadásul junior korú, az idősebb versenyzőknél lehetséges a nagyobb izomtömeg is, nekik viszont problémásabb a szárazság elérése.

És természetesen ez a forma nem tartható hosszú távon, szezonon kívül akár 6-8-10 kilóval is felmegy a súlyuk.

De mondom, a kérdés hibás és pontatlan.... ha szó szerint venném akkor a válaszom ez lenne :

Semmit ;-)

2013. júl. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!