Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelés nőknek?

Tömegelés nőknek?

Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig tart általában a tömegelési/diétás ciklus nőknél? Most kezdtem a tömegelést, nem tudom meddig érdemes folytatni. Kicsi feleslegem van, amit nem tudtam leadni az eddigi diétával, ezért akarok izmot építeni, és utána leadni. Köszi a segítséget!

2013. júl. 11. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
leszel a feleségem?
2013. júl. 11. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:
:) Örülök hogy csak ennyi kell, és találok egy férjet magamnak. :)
2013. júl. 11. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ritkaság ez a szóösszetétel még a sportrovatban is :D Tömegelés és nők :D Pedig szeressük az ilyet.

Amúgy addig, amíg a tükörben úgy nem érzed, hogy elég lesz. Mivel lesz rajtad izom, lehetsz úgy vastagabb, hogy közben nem folysz, mint egy dagi. Kicsit a kívánt méretnél tovább érdemes, mert ugye szálkásításnál fogysz belőle. De meg lehet ezt többször is csinálni. A lényeg, hogy a tükröt nézd, és ne a mérleget. Hajrá (:

2013. júl. 11. 11:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszike. Mivel így is van a hasamon felesleg, ezért nem tudom, de remélem időben észreveszem majd, ha véletlenül "túlságosan" elzsírosodnék. A mérleg megmondom őszintén amúgy sem érdekel, hisz nincs a homlokomra írva hogy hány kiló vagyok. Meg ha oda is lenne..kit izgat, ha az ember jól néz ki? :)

Több tömegelés-diéta ciklust terveztem, hogy minél könnyebb legyen lekaparni a zsírt, meg hogy egyre több és több izmom legyen. :)

2013. júl. 11. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi szépet mondtál *.* Ez annyira megható :D
2013. júl. 11. 12:24
 6/8 Osynho ***** válasza:
Azt hiszem én is harcba szállok a kegyeidért! :D :D
2013. júl. 11. 13:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ekto-endomorf vagyok. Hosszú, vékonyak a végtagjaim, de pocira hízok. Mennyi kardió kell? Illetve milyen legyen? Intervallum jellegű, vagy inkább aerob?
2013. júl. 12. 18:13
 8/8 anonim válasza:

Erre én is kiváncsi lennék :)

Öszinte leszek abszolut nem diétázok...nekem nincs rá szükségem..ami Neked van felesleg..szivesen elfogadom..

Én még várok a proteinporomra..(peak-es)..

Milyen tornát érdemes csinálni?kaptál választ? :)

2013. nov. 10. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!