Tömegelés nőknek?
Hát igen, ritkaság ez a szóösszetétel még a sportrovatban is :D Tömegelés és nők :D Pedig szeressük az ilyet.
Amúgy addig, amíg a tükörben úgy nem érzed, hogy elég lesz. Mivel lesz rajtad izom, lehetsz úgy vastagabb, hogy közben nem folysz, mint egy dagi. Kicsit a kívánt méretnél tovább érdemes, mert ugye szálkásításnál fogysz belőle. De meg lehet ezt többször is csinálni. A lényeg, hogy a tükröt nézd, és ne a mérleget. Hajrá (:
Köszike. Mivel így is van a hasamon felesleg, ezért nem tudom, de remélem időben észreveszem majd, ha véletlenül "túlságosan" elzsírosodnék. A mérleg megmondom őszintén amúgy sem érdekel, hisz nincs a homlokomra írva hogy hány kiló vagyok. Meg ha oda is lenne..kit izgat, ha az ember jól néz ki? :)
Több tömegelés-diéta ciklust terveztem, hogy minél könnyebb legyen lekaparni a zsírt, meg hogy egyre több és több izmom legyen. :)
Erre én is kiváncsi lennék :)
Öszinte leszek abszolut nem diétázok...nekem nincs rá szükségem..ami Neked van felesleg..szivesen elfogadom..
Én még várok a proteinporomra..(peak-es)..
Milyen tornát érdemes csinálni?kaptál választ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!