Tömegelés alatt kardió, vagy aerob kell? Ha igen melyik és hány perces legyen? Szálkásítás alatt pihenőkön kardióztam, nem tudtam hogy tömegeléskor is kell valamelyiket.
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 22:55
1/4 Fall Oszkar válasza:
Egyik sem! Tömegelés alatt csak is kizárólag súlyzós edzést végezz!
2/4 A kérdező kommentje:
Huh, akkor megnyugodtam, nem szúrtam el semmit, hogy most nem csinálom :D
De akkor miért olvasom annyi testépítéssel foglalkozó oldalon, hogy kell? Valamelyik az aerobot írja, valamelyik a kardiót. o.0
2013. júl. 5. 23:27
3/4 anonim válasza:
Egy kevés aerob mehet, hogy kordában tartsuk a zsírosodást. Kardio, ha jól esik, szintén. Viszont tömegelés alatt nem szabad vele túlzásba esni, főleg a hardgainereknek! És lehetőleg külön napokon kell továbbra is, utána mindenképp menjen legalább fehérje.
4/4 anonim válasza:
Az aerob mozgás kalóriát éget. Önmagában nem tartja kordában a zsírosodást. Szálkásításkor sem kötelező ha már alapból kevés kalóriát viszel be. Tömegeléskor ha szeretnéd akkor emele meg a kalóriáidat, és hiit menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!