feszengő b.zinak lehet lenni naturálban is, ja, max szánalmasnak tartanak
2013. jún. 18. 16:58
2/8 anonim válasza:
lol
2013. jún. 18. 17:00
3/8 abrakadabra1928 válasza:
Örülnél ha így néznél ki szerintem.. de inkább egyed tovább a chipsedet és maradj csöndben. Ja és a válasz a kérdésre, szerintem el lehet.
2013. jún. 18. 17:01
4/8 dirtboy válasza:
a nyakláncosé már szerintem nem lehetséges a többi jó genetikával és profizmussal megfelelő anyagi helyzettel elérhető lehet hosszú távon.
2013. jún. 18. 17:52
5/8 anonim válasza:
Nem eszek chipset, az a gépben van, amiről írok.
Láttam egy videót ezekről a "gyerekekről". Valami szállodában parádéztak, feszengtek kisgatyában, még emberekhez is bekopogtak, hogy mennyire faszán néznek ki, mint valami cirkuszi majmok. Lehet jól kinézni, de ez már a majomkodás csúcsa, még ha rá is játszanak és megrendezett volt, akkor se volt vicces.
Egy-kettő nagyon nem néz ki naturálnak, de az alapján amit mutattak, ki se nézem belőlük, hogy ennyi munkát fektetnének bármibe is.
2013. jún. 18. 21:10
6/8 anonim válasza:
Mindegyiknek csöcse van a sok cucctól, de azért álmodozni lehet arról, hogy ez elérhető naturál.
Majd akkor nem lesznek ennyire megelégedve magukkal amikor dialízisre járnak negyvenévesen.
2013. jún. 18. 21:44
7/8 ameoland válasza:
Ugyan a kitartásuk értékelendő, hiszen azért sok idő amíg elérték ezt a szintet... de, a Mr. Olimpia verseny már sok sok évtizede létezik egészen azelőttig, hogy megjelentek az izomnövekedés serkentők. Úgy tudom, hogy natúr is el lehet érni ilyen formákat, de gondolhatod, hogy nem mérhető a kettő együtt. Amibe jobban biztos vagyok, hogy az izomnövelő kiegészítők miatt később ízületi problémáik lesznek. Gondolj bele hány ember ment le a konditerembe megerősíteni a váll-ízületeit, vagy a gerinc ízületeit. Ezek is erősödnek lassan, fokozatosan ahogy hozzászoknak az egyre gyarapodó test tömegedhez. De így egész egyszerűen nem bírja el a terhelést.
2013. jún. 19. 05:39
8/8 dirtboy válasza:
utolsó
a kiegészítőtt ne keverd a koxal,kiegészítővel nem fogsz pikpak felpakolni több kiló izmot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!