Gondot okoz ha egy 12 éves gyerek gyúrni kezd?
Nem tudom hogy ne, tesz e rosszat az izuleteknek ha valaki 12 evesen ( most multa, el egy hete) edzeni kezd
Nem konditeremben hanem a fegyencedzés című konyvvel. Itt azt irjak h naon jot tesz az izuleteknek
Az ember arra lett teremtve, hogy mozogjon.
Egy 12 éves gyerek is arra van teremtve, hogy mozogjon, a fegyencedzés erre tökéletes. MEgerősíti az ízületeket, növeli a kitartást, jót tesz a szívnek, semmit sem tud túlerőltetni vele. Érdemes együtt csinálni vele az edzést, vagy figyelni, mert egy fekvőtámaszt is el lehet rontani, plusz jobban lehet motiválni. Nem lesz irdatlan izomzata tőle, de egy szép tónusos izomzat kialakítható vele megfelelő táplálkozással.
Ha fegyencedzést végzel akkor nem gyúrsz!!! OMG!
Elsősorban a helyesírási szótárt ajánlom.
kérdésre válaszolva: Nem.
saját testúlyal való edzés mért lenne káros?
Nézd meg a rómaiakat spártaiakat. fiatal koruktól kemény fizikai terhelést kaptak főleg a spártaik hasonlitótak bruce lee-re izomban
"Persze hogy gondot okoz 12 évesen ha nagyon megeröltető testmozgást végez az későbbi fejlődésére rosszul fog kihatni"
Amikor én 12 éves voltam (több mint 10 éve) minden korombeli srác rendszeresen lejárt focizni a pályára. A te logikád alapján ma már kb. tolószékben kéne élniük de nem, ÉN vagyok az akinek ízületi problémái vannak mert ÉN nem sportoltam semmit soha. (Csak hogy tudd mekkora hülyeséget osztottál meg velünk az előbb)
Plusz:
http://www.youtube.com/watch?v=kqevzPX50MY&sns=fb&hd=1
Szóval ülj le fiam, egyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!