Milyen gyakorlatokat ajánlanátok nekem (has, comb, fenék formálás)?
160 cm és 49-50 kg vagyok (nő)
a baj csak az, h nem annyinak nézek ki, ezért izmosodni szeretnék és a fent említett területeket formálni
napi 30-40 percet szánnék rá
tehát milyen gyakorlatokat és azokból mennyit, hány naponta?
előre is köszönöm :)
"csak úgymond kicserélni a zsírt izomra"
Én is gondolkodtam már azon, hogy kavicsot változtatok gyémánttá. Eddig még nem sikerült. :/
"nyilván formásodni csak úgy tudok, ha a hájas részeimet átformálom izommá..."
Nem, úgy nem tudsz, mivel az lehetetlen. ;-)
jesszus -.- (jól értesz a kifacsaráshoz)
nem úgy gondolom, h átalakul, hanem, h előbb eltűnik, aztán utána jön a másik
mit nem lehet azon érteni, h nem azért szeretnék mozogni, mert túlsúlyos vagyok, vagy mert túl sovány, hanem mert nem pont olyannak látom magam, mint amilyennek szeretném
jelenthet ez plusz/mínusz 2-3 kg-t, oké, de nem 10-20-at
nyilván nem ugyanannyi súlyra a zsír, mint az izom, de ha visszaolvasod, akkor láthatod, h ezt már leírtam
tisztában vagyok vele
és mivel viszonylag egészségesen táplálkozom, ezért az étrendemen nem szeretnék és nem is fogok változtatni
kb 2 éve nem mozgok rendszeresen, előtte teljesen meg voltam elégedve az alakommal, de manapság már a mozgás annyiból áll, hogy felsétálok a 8. emeletre...ezért szeretnék újra mozogni
"formásodni csak úgy tudok, ha a hájas részeimet átformálom izommá..."
Ezt írtad, vagy nem? Hogy lehet ezt a mondatot máshogy értelmezni?
De nekifutok még egyszer (bár szerintem nem fogod elfogadni, még ha többen írjuk, akkor se):
"nem úgy gondolom, h átalakul, hanem, h előbb eltűnik, aztán utána jön a másik "
Mitől tűnne el a zsír és "nőne" helyette izom? Kicsit gondold át. Mi kell az egyikhez és mi a másikhoz?
"mit nem lehet azon érteni, h nem azért szeretnék mozogni, mert túlsúlyos vagyok, vagy mert túl sovány, hanem mert nem pont olyannak látom magam, mint amilyennek szeretném "
Miből gondolod, hogy mi ezt nem értejük? Kérdésem: mit nem lehet azon érteni, hogy az izom növelése súlygyarapodással jár? Eddig is csak ennyit mondtunk, ami nem sikerült feldolgoznod. :) És egyáltalán miért izgat a mérleg, amikor a kinézettel nem vagy elégedett? Inkább a testzsír%-ot figyeld, az valamit el is árul a testedről...
"és mivel viszonylag egészségesen táplálkozom, ezért az étrendemen nem szeretnék és nem is fogok változtatni "
Ez nem elég konkrét, a kaja fontosabb, mint maga a mozgás! És itt visszautalnék a "Mitől tűnne el a zsír és "nőne" helyette izom? " kérdésre.
Nem értem a felháborodott hangnemedet. Az egész kérdést ezzel indítottad, még mielőtt bárki írt volna:
"mielőtt beszólnátok"
alakra most kb így nézek ki:
és nem szeretnék pl annyira izmos lenni, hogy a hasamon csak a kockák látszódjanak
először is bocsi
nem vagyok felháborodva csak kicsit elbeszélünk egymás mellett
mivel nekem nem kell, h kigyúrt legyek, az sem érdekel, ha nem látszik a hasizmom; és zsír sincs rajtam sok, így ha idővel eltüntetem magamról a "mini párnáimat" szinte már jó is lesz és nem hinném, hogy ez nagy különbséget jelentene a súlyomnál, hiszen, mint írtam 2 éve rendszeresen mozogtam, súlyra mégis ennyi voltam, sőt 1-2 kg-mal kevesebb
azt, hogy nem szeretnék sem hízni, sem fogyni, azért írtam, mert egyszer már kiírtam ezt a kérdést és legtöbben nem tudtak kitérni abból a válaszaik során, hogy "ha fogyókúrázni akarsz, akkor ezt edd, azt edd, ezt csináld, azt csináld"...és szerettem volna most kihangsúlyozni, h nem az a célom (lehet h nem voltam túl egyértelmű)
én úgy gondolom, hogy mozgással eltűnne a zsír rólam és idővel izmosodnék is utána, mert az alakom azóta változott kicsit, mióta eltunyultam
étrendemről annyit, hogy kenyeret nem eszem, húsokhoz zöldséget fogyasztok és vacsorára mindig fehérjedús, szénhidrátmentes ételt eszem...stb
hogy érted h szedjek fel 6-7 kg-ot?
hogy csináljam?
Ha rendesen érteni akarod a dolgokat, ezt olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!