Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert mondjak annyian hogy a...

Miert mondjak annyian hogy a Scitec sz*r?

Figyelt kérdés
Rengetegen veszik de allitolag csak marketing van mogotte es csak a hetkoznapibb embereknek van .. a profi edzom szerint..(hasznaltam en is csomot regen de attertem a Peakre es igazabol en mondjuk nem erzek semi kulonbseget a ketto kozott)MOndjuk az etrend a legfontosabb tudom ezzel ne gyertek lecci
2013. jún. 29. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert divat fikázni? Talán. A scitecnek vannak jól és kevésbé jól sikerült termékei is. Ez pedig elmondható a többi márkáról is.

A vitaminjai teljesen jók, a fehérjéi is például. Az ára meg olyan amilyen. Gondolom ha a scitec szponzorálná a profi edződet, akkor mást mondana. :)

2013. jún. 29. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a következők miatt nem kedvelem:

- erőszakos, néha pofátlan marketing

- 'bezzeg mi'-hozzáállás

- sok esetben rossz ár/érték arány

Amúgy a termékeket az összetétel alapján kell megítélni, alapanyagszinten különbség nincs. Tehát egyik gyártó termékében levő 'tejsavóprotein koncentráum', és a másik gyártó termékében lévő 'tejsavóprotein koncentrátum' tökugyanaz, de ha az egyikben 5, a másikban 15% szénhidrát van, tfh ugyanannyiért, akkor azt fogom venni, amelyikben kevesebb a ch. Ha ugyanaz az alapanyag, nem lesz attól minőségibb, ha az van ráírva, hogy Scitec vagy hogy Peak. De rosszabb sem.

2013. jún. 29. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az izületvédőjük bejön jelenleg, aki tud jobbat szóljon..
2013. jún. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!