100% Whey Pro (MHN) vs.100% Whey Protein Professional (scitec)?
Nézzük meg miből áll az egyik és miből áll a másik.
Az MHN 100% whey összetétel:
whey konctrátum ízek, és emésztőenzim. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, hozzáadott dextrózt vagy más szénhidrátot. Így ebben a kategóriában, ízektől függően elérhető 73%-77%-os protein mennyiséget kaphatsz.
A másik összetétele:
whey koncentrátum, whey izolátum dextróz, L-leucin, L-glutamin, taurin, emésztő enzimek (papain, bromelain) Sűrítő (xantángumi), mesterséges édesítőszerek
Ennél a proteinnel az átlag protein % szintén 73%-ot, de úgy hogy.....
- whey izolátum, kb. 1300mg aminomátrixot tettek bele.
És mivel az aminomátrix előtt sorolják fel az összetevők listáján a dextrózt ezért két dolgon kell elgondolkodni.
Vajon akkor mennyi dextróz, és mennyi izolátum lehet benne?
Egy újabb kérdést szeretnék "kilőni" azzal, hogy habosodás. Minden proteint amit vízbe teszünk, és nem teljesen instant alapú fehérje az habosodni fog. Nem fog habosodni, amibe teszenek valamilyen állományjavítót, mint a Xantángumi, ami egy erjesztéssel előállított cukorfajta. Sűrítő, állagjavító, esetleges habzástgátló.
Erre valóban szükséged van?
Tehát marad az első, MHN protein
főleg, hogy 3kg = 12.300Ft!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!