Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét ajánlanatok...

Milyen fehérjét ajánlanatok ami nem scitec mondjuk hanem valami minosegibb? :D

Figyelt kérdés

2013. jún. 18. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs minőségibb. Árban vagy beltartalomban jobb lehet,de a scitec tökéletes minőségű fehérje. (100% whey)
2013. jún. 18. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Parancsolj.

2013. jún. 18. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. jún. 18. 23:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. jún. 19. 12:30
 5/6 anonim válasza:
Myprotein , szerintem olcsó is , és nagyon jókat mondanak , ez a legmegbízhatóbb fehérje (a ráírt % az annyi ) állítólag egy több neves étrendi kiegészítő családot összehasonlító lista alapján , itt nem a dobozt , és a reklámot fizeted ki , hanem magát a fehérjét szinte , én ezt a termékcsaládot javaslom neked , nyugaton ez a legelterjedtebb , nem hiába.
2014. jún. 27. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Én eddig Biotechet, Gymbeamet, meg most Buildert fogyasztottam. Az árat néztem főleg, de számított az is, hogy mit tartalmaznak. Szerintem ezek is jók. De itt mindenki kb márkára van specializálódva. Van aki a Scitechre esküszik, van aki Bioteches. És lehetne sorolni. Az általam említett 3at is biztosan volna, aki lefikázza, mert szerinte ezek sz.rok.
2023. máj. 26. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!