Beíratkoztam edzőterembe, , , még életemben csak egyszer jártam, pár évvel ezelőtt, de akkor inkább a társaság miatt. Most lejárok minden nap egy órára, ellipszis tréner, bicaj, futópad és taposógép, ez a 4 váltogatva 1, -1,5 órán át?
Össze kéne állítani egy komplett szálkásító diétát.
Napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje és 1-1,5g*testtömegkg ch.
Mintaétrendek itt vannak, találsz párat:
Heti3-4 aerob + súlyzós edzés kellene, ennek egy része már meg van valósítva. Edzéstervet találsz az oldalon, amit linkeltem. Hogy szálkásításhoz végig teljes testes edzés kell-e azt nem tudom, de mindenképp azzal kezdd.
Igen, ezeket a diétákat már néztem és meg is próbáltam egyet kialakítani,
Reggel zabpehely: 20dkg, 8 körül edzés előtt
aztán 2. étkezés: csirkemell, zöldség: cukkini, paradicsom, kis rizzsel vagy krumplival
3., 3 főtt tojás, zöldség körettel
4., fehérje,
5, sovány túró
valami ilyesmit próbálok beiktatni.
Cm?
Ha 20 kilót kell fogynod, jobban jársz, ha a kis kruplit és rizst is elfelejted, helyette még több zöldség és saláta. A csirkemellet meg fogod unni, de nem kell ezt enned, mehet a comb is. Kicsit több zsír, de jobban eltöm, kevesebbet eszel másból. Reggelire szerintem nem jó a zabpehely - tojás, hús, zöldség egészségesebb.
Mozgás: ne fáraszd túl magad. Kellene a súlyzós edzés, mondjuk egy héten 3 x 40 perc, és közöttük a kardió. A síma kardiónűé jobb a rövidebb intervallum edzés. És ezek mellett (nem helyett) kellene minél több, kellemes alacsony intenzitású mozgás. Járj gyalog (elég andalogni), ne használj liftet, ilyesmi.
Sohase éhezz. Ha éhes vagy egyél salátát, zöldséget, akár húst is.
Azt nem szeretném megtenni, hogy egy kis riszt is telhesen kiiktatok, hiszen kell a szénhidrát is. :)
Azért remélem, visszfogással és sporttal is menni fog a dolog.
Köszönöm a válaszokat!
Oké, reggelire azért meghagyom a zabpelyhet:)
Tegnap este 9-kor ittam egy adag Ultra loss Shaket, úgy eltelített, szerintem már tegnap túlzásba is vittem az evést.. bár gondosan megválogattam
Mégis 2 kilóval már kevesebbet mutat a mérleg,- tudom, ez még nem sokat jelent még! És csak víz távozik.
Az viszont elég sűrűn :(
Mintha gyorsulna az anyagcserém a sűrűn beiktatott étkezésektől...
Eddig úgy néz ki, hogy bejön, de majd pár hétz múlva többet tudok :)
1 hét alatt -3kg... a víz lemenni látszik :) a következő hét már nehezebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!