Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kezdjek el komolyabban z...

Hogy kezdjek el komolyabban z edzéssel?

Figyelt kérdés

17 éves fiu vagyok.

170 cm magas és 67 kg.

Viszonylag erős testalkatú vagyok,van rajtam egy kis zsír,hasamon kb. olyan 0,5 cm.

A kérdésem,hogy hány naponta érdemes,elsősorban karra szeretnék edzeni,nincsenek komoly felszereléseim: 2db kb. 3-5 Kg-os egykezes sólyzó, ezekkel el lehet érni eredményt?

Az étrendem: nem nézem mit eszek,eszek mindent,de inkább sokszor keveset :D

a bicepszem befeszítve most 35 cm

Köszönöm a segítséget!

2013. jún. 24. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Kevés az a súly, nagyon kevés. Még ha sikerül összekötözni őket, akkor is kevés egy karra. Ha eddig nem edzettél, akkor fogsz valamennyit fejlődni, de csak rövid ideig.
2013. jún. 24. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Valamilyen padot meg kétkezes rudat súllyal mennyiért lhet venni ,ami jó ,és olcsó?
2013. jún. 24. 22:38
 3/7 Osynho ***** válasza:
Jobb befektetés egy kondibérlet.
2013. jún. 24. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem már 60-80 ezer körül össze tudsz dobni egy padot + elegendő súlyt hozzá (legalábbis ennyi volt amikor én nézegettem a használt cuccokat).
2013. jún. 24. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nincsen terem a közelben... :/
2013. jún. 24. 22:47
 6/7 Szergej55 ***** válasza:
Heti 3-4-szer érdemes edzeni, kezdetnek ajánlanám a 3 edzésnapos megoldást. Az edzésben semelyik testrész se élvezzen prioritást, mindent edzeni kell (lábat is! :D), az étrendet próbáld meg annyira jól kihozni, amennyire csak lehet, ha okésan szeretnél fejlődni. Én is inkább a termet ajánlom, ha nincs is közel, szerintem próbáld meg megoldani, én is kb 10 kilométert utazok a helyig :)
2013. jún. 25. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én meg 25 kilométert utazok, még is bejárok heti 4x. Csak van a közelben egy terem. Ha van érvényes diákod akkor tudsz venni távolsági bérletet (amúgy is csak lehet hogy 2x annyiba kerülne mint a kondibérlet).
2013. jún. 25. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!