Ennyi edzéssel már, , túledzem" magam és nem fogok fejlődni?
Sziasztok, körülbelül 1 hónapja kezdtem el egy kezdő edzéstervet, itt láthatjátok:
Ez ugye heti 3 nap alapból, viszont már mielőtt elkezdtem ezt csinálni egy másfél éve boxoltam szintén heti 3x (így összesen tehát heti 6x edzettem), de a boxot most egyéb okokból szüneteltetnem kell 1-2 hónapra.
Addig is arra gondoltam, hogy afféle szabadtéri edzéseket csinálnék a boxedzések helyett, mivel ott elsősorban amúgy is a technikára, a kesztyűzésekre páros gyakorlatokra stb. mentünk rá, és az erősítésnek csak másodlagos szerepe volt. A szabadtéri edzés alatt azt értem, hogy futás, húzódzkodás, tolódzkodás, efféle gyakorlatok, amikhez a játszótéri játékok kiválóan alkalmasak.
Lényeg, hogy a most kieső boxedzések helyére ezt az edzésformát szeretném berakni, viszont a súlyzós edzésemet a hét további 3 napján nem szeretném félbeszakítani. Szerintetek így heti 6 edzéssel túledzeném magam és nem fejlődnék rendesen? Igyekszem eleget aludni, az étkezés már problémásabb mert sajnos nem engedhetek meg magamnak tápkiegeket de sajnos még rendes mennyiségben csirkét sem. Igazából mindent megeszek, de egyébként is elég vékony alkatom van: 174cm/60kg.
Köszönöm előre is!
A fejlődéshez kell a megfelelő tápanyagbevitel. Ha ez nincs meg, akkor idővel lelassul a folyamat, sőt leépülés is lehet. Az izmoknak magyarázhatod, miért nem eszel pl több fehérjét, ők elég buta teremtmények. :D
Ráadásul vékony is vagy, szóval jó sok kalória kellene, és elég komoly terhelést akarsz a szervezetedre terhelni, amihez kell a megfelelő kaja, különben leépülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!