Tömegnövelési kérdések (? )
Sziasztok.
18 éves jelenleg 186 cm és 72 kiló vagyok.
Tömeget szeretnék növelni,ebben kérném a segítségeteket :)
Kondizni novemberben kezdtem el,akkor 60 kiló körül voltam,azóta sikerült egy kis húst magamra pakolnom,de mostanában stagnálok (most nincs időm edzeni az érettségik miatt)
A közeljövőben újra el akarom kezdeni teljes erőbedobással a tömegelést. Az lenne a kérdésem,hogy milyen tömegnövelőt válasszak? [link] vagy [link] esetleg valami olcsóbb és hasonló hatású,de kevésbé ismert?
Továbbá ,nagyon hálás lennék ha valaki össze tudna dobni nekem egy étrendet ami viszonylag olcsó. Eddig lesz*rtam a dolgot,de mostanra beláttam,hogy ezen múlik minden. Viszont,mivel a szüleimmel élek,így azt eszem amit kapok,és mivel anyám finomat főz nem szívesen mondok le a kosztról :D Gondoltam hogy esetleg valami kiegészítő kaját vehetnék (próbáltam a puffasztott rizst de fűrészpor íze van).
Ennyi lett volna,bocs a regényért,köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!