Szteroidozásról kérdések? (többi lent)
Utolsó: aki nem ért hozzá az húzzon már el, köszi. :)
Nyilván le kell vezetni minimum zitazoniummal és akkor a tesztoszteron-termelés gyorsabban visszaáll. Én minden kúrámnál így csináltam anno. Viszont így is károsítja a májat, vesét. Májvédővel meg kár szórakozni. Döntsd el mi kell. Egészség vagy koksz. Mai fejjel én már az elsőre szavazok. G*ci nehéz a kúra utáni fejlődés, hidd el nekem.
2. válaszoló vagyok, és a 3. hozzászólásra reflektálnék pár sorban.
Persze, hogy hosszabb távon megváltozik valami az emberben mentálisan. De nem csak abban az irányban, hogy mindig úgy akar kinézni mint a (sokadik) kúra alatt. Egyszerűen agresszívabb leszel, arrogánsabb, valamilyen szinten az érdeklődésed is beszűkül. Volt néhány kúrám... De az utolsónak már 2 éve, azóta nem toltam szteroidokat. Minek....Nehéz visszaállni mentálisan és fizikálisan is. Eredmény volt, nem is kevés, főleg, hogy nem a fogyatékosok szintjén csináltam. Ott bizony ki volt számolva grammra pontosan minden a kajázásnál. Az edzések, a pihenés...a legmagasabb prioritást élvezték. Pontos adagok, a megadott szünet 2 kúra között. És mit is értem el vele? Kardiológiai problémákat, amik szerencsére a leállás és a sok aerob hatására megszűntek. Valamint azt is, hogy a kúra után egyszerűen NEM akartam fejlődni, egészen hosszú ideig. Többé nem kokszolnék. Minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!