Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroidozásról kérdések?...

Szteroidozásról kérdések? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha rendesen levezetjük az egész kúrát akkor kevesebb mellékhatás fog érni? És olvastam hogy a vesét a májat nagyon károsítja. Különböző gyümölcsökkel ha tisztítanám akkor érne valamit?
2013. márc. 27. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem azt a gyümölcsöset, amúgy úgy is ugyanolyan rossz hatása van, ha levezeted az egész kúrát. A herék leállnak, aztán ha abbahagyod akkor visszafog esni az izomtömeg, és rákot is okozhat...
2013. márc. 27. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: aki nem ért hozzá az húzzon már el, köszi. :)

Nyilván le kell vezetni minimum zitazoniummal és akkor a tesztoszteron-termelés gyorsabban visszaáll. Én minden kúrámnál így csináltam anno. Viszont így is károsítja a májat, vesét. Májvédővel meg kár szórakozni. Döntsd el mi kell. Egészség vagy koksz. Mai fejjel én már az elsőre szavazok. G*ci nehéz a kúra utáni fejlődés, hidd el nekem.

2013. márc. 27. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nőként én is írnék erről egy-két szót, bár annyira nem értek hozzá, mint aki használja, de járok évek óta terembe, kollégáim is vannak, akik szteroidoznak. Volt egy testvérpár a munkahelyemen, az egyik koxolt, de keményen, amit lehetett, persze, faszán nézett ki, csak ez érdekelte, lassan bekattant, pár éve a vonat alá ugrott, annyira kész volt már pszichésen. Persze, ez szélsőség, de szerintem a folyamatos kúrázóknál valami megváltozik agyban, mindig olyanok akarnak lenni, mint a kúra alatt. A bátyja viszont soha semmit nem tolt, de nagyon szereti a sportot, hát meg kell mondjam így is bármelyik 20-as fiatal megirigyelhetné a testét, pedig 68-as születésű. Plusz nem hinném, hogy a csajok sokkal jobban oda lennének a koxtól kigyúrt paliktól, mint a natúran edzőktől. Jó, nehezebb, persze, de hosszú távon kifizetődőbb, én a helyedben semmilyen kúrát nem vezetnék le, eddzél keményen, pontosan, és szerintem úgy is jó leszel. :-)
2013. márc. 27. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok, és a 3. hozzászólásra reflektálnék pár sorban.

Persze, hogy hosszabb távon megváltozik valami az emberben mentálisan. De nem csak abban az irányban, hogy mindig úgy akar kinézni mint a (sokadik) kúra alatt. Egyszerűen agresszívabb leszel, arrogánsabb, valamilyen szinten az érdeklődésed is beszűkül. Volt néhány kúrám... De az utolsónak már 2 éve, azóta nem toltam szteroidokat. Minek....Nehéz visszaállni mentálisan és fizikálisan is. Eredmény volt, nem is kevés, főleg, hogy nem a fogyatékosok szintjén csináltam. Ott bizony ki volt számolva grammra pontosan minden a kajázásnál. Az edzések, a pihenés...a legmagasabb prioritást élvezték. Pontos adagok, a megadott szünet 2 kúra között. És mit is értem el vele? Kardiológiai problémákat, amik szerencsére a leállás és a sok aerob hatására megszűntek. Valamint azt is, hogy a kúra után egyszerűen NEM akartam fejlődni, egészen hosszú ideig. Többé nem kokszolnék. Minek...

2013. márc. 27. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A kox a versenyzőknek való, maximum, ha nincsenek ilyen céljaid hagyd! Egyébként ha mégis belevágsz, nagyon nézz utána, mert könnyen mellényúlsz!
2013. márc. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!