Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel lehet helyettesíteni a...

Mivel lehet helyettesíteni a fehérjeport?

Figyelt kérdés
Egy kevésbé drága dologra gondolok, hogy valami olyat enni vagy valami, ami hasonló hatást ad mint a fehérjeporok. Nem húsra gondolok, pl.: régen lehetett kapni egy ilyen csokiszerű szeletet, az is olyasmi volt.
2013. jún. 19. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen csoki. Sajnos a nevét és azt hogy hol találhatod meg nem szabad leírni, ugyanis a szabályzat tiltja.
2013. jún. 19. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs olcsóbb, vagy ami az, abban a fehérje is kevesebb és ugyanott vagy.
2013. jún. 19. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát igen az ára magasabb, mintha fehérjeport vennél. Így talán nem ütközik a szabályzatba: [link]
2013. jún. 19. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:

számold le adagra,hogy egy doboz fehérjéből mennyibe jön ki 1 adag.

majd számold ki,hogy ha ezt a fehérje tartalmat húsból,tojásból,túróból vinnéd be,mennyi lenne.

aztán már nem is lesz több kérdésed.

2013. jún. 19. 21:34
 5/6 anonim válasza:
valahol olvastam hogy a borjútáp ,borjú tejpor tuti befutó . de ki tuggya lehet hogy kamu , de az biztos hogy olcsóbb :D
2013. jún. 19. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igazából nem konkrétan arra a csokira gondoltam, csak megemlítettem. Amúgy direkt mondtam, hogy ne írjatok húst.

Érdekes ez a borjútáp, még mondjuk nem is hallottam róla :D

2013. jún. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!