A fehérjeport lehet íjmódon "helyettesíteni"?
A testépítők tömegnövelő edzésnél használják az instant fehérjeporokat.Van ilyen a boltokban hogy "tejpor" ebben igen sok fehérje van az alábbi oldal szerint:
Lehet ezzel helyettesíteni a másikat??,Mert ez 500 forint körül szerintem beszerezhető bár nem tudom:)
Szóval ezzel érek valamit ha ezt "eszem"?:D
Ja ha van kis időtök erre is légyszíves választ kérnék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Íjmódon!!! Ááá, ezen befostam :D
Az íj az az izé, amivel a nyilat lehet kilőni. Szerintem te azt akartad írni, hogy ily módon, de egyszerűbb, ha azt írod, hogy így.
ez tejsavókoncentrátum, a testépítő proteinek eggyik alapanyaga.Ezt összekevelik még izesítővel, szinezékkel, édesítővel, csomósodásgátlóval, (cukorral), és csillivilli módon becsomagolják a tápkiegcégek.
Eheted nyugodtan, a lényeg benne van. A natúr tejsavó íze sem vészes.
Elsőnek:Örülök hogy elnyerte a tetszésed:).Egyébként régen versenyszerűen íjászkodtam (lehet onnan maradt meg:D)
Másodiknak:Köszi a választ:elsősorban az árkülönbség miatt gondoltam erre hiszen az instant fehérjeport nem nagyon találtam 2000-3000 ezer forintért.De a tejport meg kapom pár százért.És ha a hatásuk nem nagyon tér el akkkor nekem tőkéletes lesz:)És még1x köszi.
17:02 vagyok.
Amit belinkeltél, az a WPC80 tejsavó-koncentrátum. NEM TEJPOR!!! A WPC80 jó sporttáplálkozásra. 2200-2500 forint kilója, ha ennél olcsóbbat veszel átvertek, vagy tejport adtak el neked, nem proteinkoncentrátumot.
A tejpor nem alkalmas sporttáplálkozásra, mert kevés a fehérjetartalma (az ugye ki van szűrve, a WPC-be pl) laktóz és tejzsírból áll. Ezért lehet olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!