Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek 15 évesen a...

Szerintetek 15 évesen a 32cm-es bicepsz az jó?

Figyelt kérdés

Persze az csak izom, nincs semmi zsír rajta. :)

És szeretném kérdezni, hogy ez a heti edzés tervem az jó?

Hétfő:bicepsz,tricepsz

Kedd:váll,hát

Szerda:-

Csütörtök:láb

Péntek:has,mell

Szombat: biciklizés,futás, vagy valami hasonló

Vasárnap:-

Ha lehet rendes válaszokat kérek!!

2013. jún. 17. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olyan súlyokkal dolgozok amivel 5 ismétlés megy, vanhogy csak 3 mostanában ritkán 1 rep maxolok.

-------

Otthon próbáld ki a "P90X" nevű programot elég jó, azokat az izmokat lefedi amiket írtál. Konkrét edzésterv heti 3 súlyzós edzés 3 kardió(plyo,yoga,kenpo)[ a yoga mondjuk nem telejsen kardió de szerintem az a legnehezebb... :) ] és egy nyújtás ami nem opcionális, van hozzá étrend. Pár eredmény a programmal: http://www.youtube.com/results?search_query=p90x+result&oq=p..

Én kétszer végigcsináltam kezdésnek elég jó volt, most már kicsit más irányba edzek, most az a cél hogy minél nagyobb súlyokat mozgassak, akkor még az izmosodás volt a célom. Sokat fejlődtem vele.

2013. jún. 17. 17:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, és ha tényleg ezt az eredményt el lehet érni 3 hónap alatt akkor ez lenne a legmegfelelőbb... :) Különben nagy fogyás nekem nem kellene (180cm,70kg) inkább az izmokat fejleszteni. Szererintem ez a P90X arra is jó.
2013. jún. 17. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
El ne hidd, hogy 90 nap alatt felszedsz 10kg izmot és szálkás is leszel. Csak csalódás lesz a vége. Az ilyen videók 90%-a kamu.
2013. jún. 17. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát én úgy hogy az étrendre nem figyeltem egyáltalán, 10kg-t fogytam és több mint megdupláztam a kezdő súlyokat amivel kezdtem.
2013. jún. 17. 19:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát majd meglássuk...esetleg majd megpróbálom, és ha tetszik akkor csinálom! De szerintem ha akarom meg kitartok akkor a saját edzéstervem is beválik, és lehet még olyan eredményt vagy legalább megközelítőleg elérek. Remélem... :)
2013. jún. 17. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!