Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet ugrókötéllel szálkásodni...

Lehet ugrókötéllel szálkásodni, izomcsökkenés nélkül? Lent részletesebben.

Figyelt kérdés
Nagyjából két hónapja járok kondizni, szépen fejlődök úgy érzem, ahhoz képest , hogy semmilyen táplálékkiegészítőt meg semmit sem szedek. Tömegnövelés elsősorban a célom, viszont van rajtam egy két kiló fölösles, (fiú létemre sajnos nagyon széles a csípőm, ahol ennél fogva nyílván egy átlagnál nagyobb úszógumi bossszant. A kérdésem az lenne, hogy az ugrálókötelezéssel le lehet e adni ezt a pár kiló fölöst, megfelelő étrend mellett persze, úgy, hogy az ne okozzon emellett izomcsökkenést? Lehet , hogy félre vagyok informálódva, de mintha hallottam volna hogy bizonyos szálkásítás jár izomcsökkenéssel,lehet,hogy csak a nagyon drasztikus, nem tudom. Mivel nem vagyok teljesen otthon, ezért nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek. :) köszi az ÉRTELMES válaszokat! 21/F

2013. jún. 17. 12:38
 1/1 anonim válasza:
A futás és az ugrókötelezés is nagyon jó ezekre, mivel szálkásítani csakis arányosan tudsz, nem lehet csak egy testrészt "fogyasztani". Izomcsökkenéssel pedig nem jár, pláne ha mellette ugyanúgy csinálod az edzést.
2013. jún. 19. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!