Hogy tanulhatnék meg újra jól focizni? Hogy legyek újra rugalmas, hogy lőjek pontosabban, és erősebben? (részletesebben lent)
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Februárban újra elkezdtem focizni (4-5 év kihagyás után). Februárban még nagyon nem éreztem a labdát, azonban ez mára változott. Folyamatosan fejlődök (újra), azonban még mindig nem jó. A 3 évvel fiatalabbak is leelőznek futásban/lövésben egyaránt. Van 1-2 ember aki szinte folyamatosan szóvá teszi, hogy mekkora sz*r vagyok, persze ilyenkor egy "Fogd már be a szádat." mindig segít. :)
Mit erősítsek, hogy nyerhetném vissza a gyorsaságom? Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 19. 11:42
1/2 anonim válasza:
En 2evet kenyszerultem kihagyni, egy eleg sulyos serules utan inkabb abbahagytam, de utana megint elkezdtem mindent az alapoktol. labdavezetes, dekazz sokat hogy erezd ujra a labdat es te iranyitsd ne a labda teged, estenkent futas levezeteskent kapura rugdalas. aztan menj vissza csapathoz. en is ezt tettem es ra fel evre leigazolt a hearts
2/2 B.Dávid válasza:
A sprintet gyakorlod és kialakul. A kapuralövésnél meg eleinte csak helyezd a labdát, aztán idővel vigyél bele egyre több erőt, tehát ne rögtön akard bevarrni a pipába, mert úgyse fog menni. Legyen annyit a labda a lábad alatt, amennyit csak lehet. Sz*rni is vidd el :D viccet félretéve, ha "azzal alszol" annyira megszokod h sokkal jobb lesz a labdaérzéked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!