Hogyan tanulhatnék meg rövid idő alatt zsákolni?
Figyelt kérdés
~180 cm vagyok, elég régóta kosarazom, de bárhogy próbálkozom, nem sikerül. Néztem a neten videókat, de azokban általában nem mondják el a technikát, vagy csak átverik az embert. Egy olyan módszer kéne nekem, amivel viszonylag rövid idő alatt képes leszek bezsákolni a labdát.
Csak normális válaszokat légyszi!
2011. aug. 23. 12:11
1/5 anonim válasza:
jelenleg meddig tudsz felugrani?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát őőőő :) Azt most pontosan nem tudom. A házhoz közel van egy pálya, ott elvileg van egy "normális" méretű palánk, akkora, amekkora az "igazi" kosármeccseken is van. Na, ha nekifutok, akkor elérem a háló legalját :$ Tudom, nem a legjobb, de velem kb egy magasságban volt egy srác a pályán, aki azt mondta, ő még odáig sem bírt felugrani, ma meg már röhögve zsákolja a lasztikat. Megkérdezném én őt, de sajnos már elköltözött, és nincs meg se MSN-je, se FB-je :(
2011. aug. 23. 23:20
4/5 anonim válasza:
Szerintem minden nap menj le és dobáld a ziccereket, otthon meg guggolj súlyzóval.
5/5 Nagy Péterú válasza:
176 centi vagyok és ha felrakom a kezem már tudok zsákolni monduk csak ha leveszem a kosrat 185centireXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!