Mi a véleményetek? (kérdésed túl rövid magyarázatod hosszú blablabla)
Szia! Én is lány vagyok és minden vágyam hogy focizhassak valahol. Jelenleg kézilabdázom (azért is fikáztak hogy milyen durva sport) De nem tudok színvonalas lány csapatot a közelben. Olvastam több újságban is hogy sokszor próbáltak már női foci tornákat is rendezni (pl mostanában van a női VB) de általában érdeklődés hiányában nem nagyon közvetítették. Igen, valójában fiúknak szól ez a sport csak ugye minden sportágat (ami leginkább fiús) ki akarnak próbálni nők: birkózás, egyéb küzdősportok.
Én azt mondom hogy sportolj azt amit te akarsz, amiben jól érzed magad. Az ne érdekeljen hogy fiú vagy lány sport. Lehet hogy néha ezért ki fognak röhögni a srácok mert focizol, de ne érdekeljen!
15/l
Am nem röhögnek ki.hálistennek.tesin szoktam velük focizni.a kézi pedig nem durva.
a nők táncoljanak csak? o.o
Hol laksz?
hát épp ezaz. A tánc is jó nekem nincs semmi bajom vele de nehogy már csak aerobikozni vagy röpizni lehessen...Fiúk is szoktak csajos sportokat űzni pl: műugrás.
Amúgy Budapest, 11. kerület. Budapesten még találhatnék de bent a városba már nem tudom megoldani ugyanis Bp-től 20km-re lakom szóval bejárós vok. Az jó lenne ha angliába laknék mert akkor az Arsenal Ladies-be játszanék :) szép álom...
táncolni is szoktak.
én miskolc és ott van lányfoci.
pesten a fradinak is van lány csapata,igaz h futsal de az is jó.meg még sok ilyen van talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!