Miért gondolja magáról minden szteoridhasználó a következőket?
1. ők már elérték a naturális határaikat - ez WTF? Arnoldnak pl. sosem volt naturál időszaka, hiszen 14 éves kora óta koxol és a legtöbbeknek sem volt soha naturál időszaka
2. "csak jó a genetikám, azért koxolhatok" - ezt meg honnan veszik? Pusztán azért mert 120 kilóra felgyúrta magát koxxal még nem lesz jó a genetikája. Honnan tudja, hogy nem élt valahol Afrikában egy kisgyerek, aki mondjuk 10 évesen éhen halt, soha nem járhatott terembe, soha nem kajálhatott jól és nem szúrta magát, és nála fényévekkel jobb genetikája volt. Miért löki mindenki a jó genetika dolgot, ez valami ködös és megfoghatatlan maszlag a koxosoknál?
3. "a szteroidhasználók keményebben edzenek, mint aki nem használ" - ez is WTF? én ahány koxost láttam edzeni, mind dobálja a súlyokat, 2-3 gyakorlattal elintézik a testrészeket, csalnak végig a nagy súlyokat miatt, egyszerűen röhejes
4. "a szteoridhasználat csak jó kajálással ér valami" - na ezen szoktam még röhögni. Rendszeresen félre esznek, gyros, rántott husi, meki kajával tömegelés!, nálunk a teremben a nagy versenyző 1. helyezettek is így zabálnak.
A szteroidozók 70%-a az első fél évben elkezdik szedni, mert "kell bicepsz gyors strand". Ezek azt mondogatják 70-80kg-val, hogy elérték a natural határt?
Másodikat még nem hallottam és nem is értem. Azért koxol, mert jó a genetikája? Akkor pont nem kellene. Nem értem.
Egyébként meg nem kell foglalkozni ezzel ennyire, aki natural határ környékén kezd el cuccozni azzal nincs gond, ha neki megéri, akkor csinálja. Aki 2bicepsz edzés után az meg szánalom és pusztuljon bele.
1. Ez hülyeség. Azért koxolnak mert lusták és gyorsan akarnak isteni karra szert tenni.
2. "csak jó a genetikám, azért koxolhatok" --Ezt pontosan megadták rá a választ. Lusták. Ha, jó lenne a genetikájuk akkor szépen lassan kitudnák gyúrni magukat.
3. Azért koxolnak, mert kiakarják hagyni a munkát. Az túl fárasztó. Ezért van csak felfújva, mint a lufi. Semmi erő nincs benne.
4. Ebbe nem igen értek egyet. Beszednek minden szart, megdagadnak mint a liba. Aztán vannak.
A kokx az egy szar. Semmi erőd nem lesz. Sok csőkarú barom. Van vagy 45ös és már vagányak. De tök cső az egész.
Max táp.kiegészítőt szedj, vitamonok, meg edzés utáni ch. Több nem kell. Így nem tudsz olyan nagy isteni izmokra szert tenni, mint ők. Keményebben kell dolgoznod. A munkát nem tudod kihagyni. De a pólód ugyanúgy dagadni fog. Ha még a genetikád is olyan, akkor izmaid is szépek lesznek. Ja, és nem leszel impotens meg később nem lesznek egészségügyi problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!