Beef protein miben különbözik a tejsavótól?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Amennyiben valaki tej érzékeny pl. használhatja.
Mivel a tejsavóról több hiteles infó van, a beefről pedig igen kevés?!?! Sok eseteben még az sem tisztázott pontosan mely részekből, vagy miből is áll a beef. Ezért az az állítás is nevetséges, hogy 350%-kal koncentráltabb aminot tartalmaz, mint egy adag bélszín?!?!
De hiszen a tejfehérje izolátum is sokkal koncentráltabb aminoval rendelkezik, mint egy pohár tej. Már itt sántít az állítás a dobozon.
Azt sem tudni ez a hidrolizált fehérje izolátum miből is nyert? A whey esetében még a bölcsis is tudja! A Beef esetében nem látni amino profilt?!?! Nem látni a fehérje minőségét prezentáló PCDAAS vagy BV értékeket. A többi hagyományos alapanyag esetében (tojás, kazein, whey) ez köztudott, ismert.
Személy szerint tejsavó jobb. Ízre meg ez egy egyéni dolog, mim milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!