Nem baj ha egyszerre túl sok fehérjét viszek be? (lent)
Gyakran van, hogy egész nap nem vagyok otthon, de amíg nem megyek el, addig próbálok minél többet enni, de a fehérjével bajban vagyok.
Ha itthon vagyok még be tudom vinni kb. a felét a napi szükségletemnek, de ha hazajövök, akkor egyszerre még 50-60g-ot meg kell ennem egyhelyben, hogy meglegyen a minimál.
Baj ha nem 20-30-at eszek meg egyszerre, hanem ennek a kétszeresét? Nem úgy fog hasznosulni, ahogy kéne? Nem tudná az összeset feldolgozni a szervezetem?
A gond az, hogy nem tudok a munkahelyen enni, mert csak 4 óránként mehetek ki, de úgy is csak 5-10 percem van enni, ennyi idő alatt nem tudok rendesen enni, csak valami kis falatot bekapni gyorsan.
Köszi a segítséget egyébként. :)
Az egyik az, hogy így is turmixból pótlom a felét, többet pedig úgy tudom, nem szabad.
Nincs hűtőszekrény, ahová be tudnám tenni. Nem lesz baja a húsnak, ha 5-6 órát áll szobahőn(vagy melegebben)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!