Az hogy ha kondi után megeszek 4-5 tojást 8 szál virslit (400 gr) és 2 paradicsomot baj? Ugy értem hogy baj-e, hogy elhízok-e tőle ha gyakran eszem ennyit? Azért mert nem használok táplálékkiegészítőt.
Virsli az hulladék kaja és drágább, mint a színhús. Nem értem miért azt eszed.
Hogy sok-e ennyi kaja, azt nem tudom, mivel nem közölted mekkora vagy. Sok zsír, az biztos! :)
Báááh :D És ilyen jellegű kajából beversz ötöt naponta? :D
Valami szénhidrát, zöldség, gyümölcs nem játszik mellé? A paradicsomon kívül.
Hát full étrendek vannak a bodybuilderen.
Minél kevesebb cukor, fehérliszt, zsíros kaja, kerülni kell a feldolgozott élelmiszereket. Ilyen a virsli is, meg a felvágott, panírozott, sajttal töltött "húsok", stb.
Ami jó:
Száraz húsok (csirke, pulyka, hal, marha, tömegelésnél egy kis disznó is belefér szerintem) sovány túró, tojás (főleg a fehérje a jó).
Ehhez összetett szénhidrátok: rizs, krumpli (nem full olajosan), zabpehely, esetleg tk kenyér, durumtészta.
Jó zsírok, olajok: oliva, tökmag, halolaj
Sok zöldség, némi gyümölcs (a gyümölcscukor miatt nem jó sokat beverni), 20kg-onként 1l víz + vitaminok + ásványi anyagok.
Ezekből kell összeállítani. Tömegelésnél 2-2,5g fehérje + 4-6g ch, testalkattól edzéstől,stb függően.
Nagyjából ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!