Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy erősit a fekvőtámasz?

Hogy erősit a fekvőtámasz?

Figyelt kérdés
Hát fegyencedzést csinálok. És az van benne hogy a fekvőt ugy kell nyomni, hogy le 2 másodperc, 1 másodperc pihenő, és fel 2 másodperc. És igy csinálom, de nagyon kevés megy ebből egy ideje. Ha meg másodpercenként lenyomok kb egyet, akkor sokkal tovább/többet birok. És jobban is bedurran a karom. Szoval szerintetek melyik erősit jobban??? A lassu fekvő?? Vagy a tempós fekvő??
2013. jún. 12. 18:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ahan értem. Én Nikker Tomi fegyencedzését csinálom, és eléggé beválik. Csak a fekvőt elég gyorsan nyomta az első videoba, és megvolt az eredmény is. De én lassan fogom csinálni. Am melyik a legjobb tempo??? AZ hogy ha másodpercenként egyet nyomok?
2013. jún. 13. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!