Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek Zyzzről?

Mi a véleményetek Zyzzről?

Figyelt kérdés
Én nagyon bírom és nagyon sajnálom, hogy elhunyt. Szörnyen nagy ember volt !
2013. jún. 12. 16:47
1 2 3 4 5
 41/49 Tyler913 ***** válasza:

"ez a srác egy nap alatt több nőt dugott meg mint..."

Elég szomorú,ha ettől példakép valaki. Talán felnősz,és eljutsz odáig,hogy az emberi értéket ne a szexuális teljesítmény alapján mérd.

sa24n:

Attól még,mert valaki meghalt,a tények tények maradnak. Attól még,mert valaki meghalt,még nem lesz legenda,ha nincs mögötte valós teljesítmény.

"Ő legalább bulizott egy jót ,és viccnek fogta fel az életet." - ok,bulizott. És ettől nagy ember?

"nem celeb akart ő lenni"

Nem? Szóval egy olyan ember,akinek minden megnyilvánulása a magamutogatásról szólt,nem akart celeb lenni? Ugyan már!

Az sok mindent elmond róla,hogy,habár a teste tette ismertté,gyakorlatilag edzővideót alig találni róla. Olyat,ahol a nyílt utcán feszeng egy szál alsógatyában,meg chatroulette-n mutogatja magát,rengeteget.

Igazából én úgy gondolom,mindenki úgy él,ahogy akar,amíg másokat nem sért vele. Zyzz is így tett. Kokszolt,bulizott,ok. De még egyszer: mitől lett volna példakép? Mi olyat tett,amivel másoknak adott volna? Volt bármilyen önzetlen megnyilvánulása? Semmit nem ért el azon kívül,hogy jól nézett ki. És ezért imádja a sok b.z.gyerek. Ez itt a baj,és ez nem Zyzz hibája,hanem azoké,akik csak és kizárólag a külső,és nem pedig a belső értékek és valós teljesítmény alapján választanak példaképet.

Bunny bácsi leírta a lényeget:

[link]

2014. ápr. 6. 19:22
 42/49 anonim válasza:
Akkor legyen Bunny a példaképetek ,aki úgy beszél a másik emberrel mint egy kutyával ,mintha ő olyan sokra vitte volna az életben. Látod ő például így próbál kitűnni a tömegből ,hogy úgy válaszol mint egy tuskó paraszt. Arról zyzz ,ahogy te is írtad nem tehetett ,hogy példakép lett a fiatalok körében. Senkinek semmi bizonyítéka rá ,hogy -h érte el ezt a testalkatot ilyen rövid idő alatt. Mi van akkor ha tényleg kemény edzéssel? Ja olyan nem lehet mert ha a másik tízezer embernek nem sikerül ,akkor senkinek sem sikerülhet (a nagy hatalmas Bunnynak talán). A hozzászólók 99 százaléka csak ennyit tud írni : koxkoxkox Ez azért nagyon szánalmas. Gyökérnek meg ezt a felfújt hólyagot tudnám nevezni. Eddig valamilyen szinten színpatikus volt a Bunny ,de az már szánalmas ,hogy minden téren ilyen kis okostojás.
2014. ápr. 6. 23:06
 43/49 anonim ***** válasza:

Zyzznek nyilvanos volt az interneten a kúrája. Be volt reggelve tobb szteroid forumon.

Annyi cuccot nyomatott hogy ahhoz kepest meg szarul is nezett ki.

Rengeteg partydrog csokkentette a hatasat a cuccnak amit nyomatott azert nezett ki csak igy.

De az teny es valo hogy zyzz megmutatta hogy az eletet elvezni kell. Hogy ne erdekeljen masok mit gondolnak, fogd fel az egeszet bulinak. Es ilyen tekintetben inspiralo.

2014. ápr. 6. 23:12
 44/49 anonim válasza:
Jó ,ez most olyan dolog ,hogy én is beregisztrálok több ismert névvel szteroidos fórumra ,és akkor ők is tuti koxolnak. Te gondolom mindent elhiszel amit hallasz. Ha nem csíped az ilyen típusú embereket ,akkor ne nézd ,gondolom nem tartanak fegyvert a fejedhez. Akinek meg tetszik ,az meg hagy bámulja.
2014. ápr. 6. 23:33
 45/49 anonim ***** válasza:

Hmm.

-Egy nyiltan drogos/koxos gyerekről vitatkozunk hogy koxolt e tényleg.

-Olyan fizikuma volt amit naturalba lehetetlen elerni foleg azzal az eletstilussal. Ossze is hasonlithatod igazi naturalokkal akik 10x olyan kemenyen edzenek.

Szerintem koxolt/drogos volt szerinted nem hanem a vilag legkemenyebben edzo csavoja es soha mas meg nem erhetett el hozza foghato eredmenyt.

De én hiszek el mindent amit hallok és én élek álomvilágban!

Kérlek, mesélj még...

2014. ápr. 6. 23:42
 46/49 Tyler913 ***** válasza:
Nem arról van szó,hogy Bunny példaképem-e. Azért linkeltem,mert jól megragadta a lenyeget a saját stílusában. Irreleváns,hogy Zyzz akart-e példakép lenni. Mint mondtam,nem róla van szó,hanem azokról,akik követik és ezt a totál önző,nárcisztikus,felszínes stílust példaként forgatják. A kokszról: ha az ember egy pici tapasztalatot már szerzett a testépítés terén,viszonylag jól meg tudja ítélni,ki az,aki biztosan kokszol. Tudom,hogy rossz ezzel szembesülni,de Zyzz szintje elérhetetlen koksz nélkül. Koksszal viszont gyerekjáték. Es épp ez a probléma: egy csomóan istenítik,mint az akarat és a kemény munka bajnokát, miközben cucc nélkül nem lett volna sehol.
2014. ápr. 6. 23:44
 47/49 anonim ***** válasza:
Szerinted ha kokxolsz és közben a tv előtt vered a faszod akkor így fogsz kinézni? Mert eléggé ez jön le abból amit írsz.Lehet, hogy kokxolt, ivott drogoztott, egy idióta volt, de könyörgöm mellette élvezte az életét és minden eggyes nap meghalt a teremben azért, hogy így nézzen ki. De ami a legfonzosabb , szerintem ha már csak egy embert is rávett arra, hogy ne a tv előtt chipset zabáljon hanem, hogy lemenjen eddzeni akkor már elért valami fontosat az életben.
2014. júl. 6. 23:09
 48/49 anonim ***** válasza:

Omm azzal a kurával zyzz még picike is volt.

Ha valaki nem edz de koxol es es ugyanugy kajal mint aki kemenyen edzz de nem koxol akkor majdnem 2x olyan gyorsan izmosodik.

Ez bizonyitott.

2014. júl. 6. 23:11
 49/49 Tyler913 ***** válasza:

KRUTOJ PRIANIK-nak:

Azt nem állítottam,hogy koksz mellett nem kéne edzeni. Viszont ha a megfelelő minőségű és mennyiségű szert tolod,akkor jóval kevesebb odafigyeléssel a kajára és edzésre is olyan fizikumot lehet elérni,ami naturálban lehetetlen. Én nem tudom,Zyzz mennyire edzett keményen,hiszen- amint korábban is kiemeltem- annak ellenére,hogy a teste tette híressé,gyakorlatilag alig készült róla edzésvideó. Azt meg más is megírta korábban,hogy a neten terjengő kúráihoz képest még csak nem is nézett ki jól (bár az is igaz,hogy ezek a dózisok nem bizonyíthatóak,csak annyi nyilvánvaló,hogy kokszolt).

"de könyörgöm mellette élvezte az életét"

Oké,oké,élvezte az életét,nagyszerű. És ettől szörnyen nagy ember,meg példakép? Ki a f.t érdekel,mit élvezett,itt arról van szó,mit rakott le az asztalra,és mitől lehet(ne) példaképnek nevezni. De olyan dolog nem sok van.

"szerintem ha már csak egy embert is rávett arra, hogy ne a tv előtt chipset zabáljon hanem"

kokszoljon,drogozzon,félmeztelenül,forrónaciban mutogassa magát az utcán,bu.iskodjon fel-alá?

Amúgy ez a "motiválni másokat" a legnagyobb sablon,gyakorlatilag bármelyik kokszos,csak magával foglalkozó,magába belebuz.lt senkire rá lehet sütni,aki kicsit is jól néz ki és fotókat tölt fel magáról a netre. Nézz körül a facebook-on vagy a youtube-on,találsz ilyet milliószám.

2014. júl. 7. 19:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!