Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyúrósoknak általában tényleg kicsi van v ez csak sztereotípia?

Nem tudom, veled ellentétben engem sose érdekelt más gyúrósok péniszmérete.
Az én méretemre eddig nem volt panasz, úgyhogy a saját nevemben mindenképp tudom cáfolni a sztereotípiát.

"szteroidosoknak igen"
A szteroidhasználat miben befolyásolná a hímvessző méretét? A herék méretét befolyásolhatja egy helytelen szteroidkúra, mert zsugorodást okozhat a szövetekben, de egy vérképre alapozott ciklus nem okoz ilyet, hímvessző tekintetében pedig pláne nem. Anatómiailag értelmezhetetlen lenne. Biosz órákat ellógtad általánosban?
"alig áll fel nekik"
Egy helytelen szteroidkúra okozhat erekciós problémákat, de egy vérképre alapozott ciklus nem.

Aranyos, amikor vézna/dagadt szardarabok azzal ideologizálják meg a kukába való testüket és egészségüket, hogy a "gyúrósoknak biztos kicsi a dákó", miközben pontosan tudják, hogy ez egy baromság, ellentétben a kukába való testükkel és egészségükkel, ami a valóság.
A tükör nem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!