Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gyúrósoknak általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyúrósoknak általában tényleg kicsi van v ez csak sztereotípia?

Figyelt kérdés
ma 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, veled ellentétben engem sose érdekelt más gyúrósok péniszmérete.

Az én méretemre eddig nem volt panasz, úgyhogy a saját nevemben mindenképp tudom cáfolni a sztereotípiát.

ma 11:51
 2/10 anonim válasza:
Ja! Felszívódik és beépül a karizmokba!😂
ma 12:36
 3/10 kutyafule4 válasza:
Telefonja?
ma 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában a leggyakoribb sztori a gyúrósok között, hogy azért kezdték el mert dagik voltak, vagy azért mert teljesen soványok voltak és változtatni akartak. Nem valószínű, hogy valaki lenéz a lábai közé, és a látványtól rájön a kondizhatnék.
ma 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ hidd el.
ma 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem azért kicsi a fütyid, mert gyúrsz.
ma 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
A szteroidosoknak igen és alig áll fel nekik.
ma 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:

"szteroidosoknak igen"

A szteroidhasználat miben befolyásolná a hímvessző méretét? A herék méretét befolyásolhatja egy helytelen szteroidkúra, mert zsugorodást okozhat a szövetekben, de egy vérképre alapozott ciklus nem okoz ilyet, hímvessző tekintetében pedig pláne nem. Anatómiailag értelmezhetetlen lenne. Biosz órákat ellógtad általánosban?

"alig áll fel nekik"

Egy helytelen szteroidkúra okozhat erekciós problémákat, de egy vérképre alapozott ciklus nem.

ma 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
90% ban. Ezzel akarják kompenzálni...lúzerek.
ma 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

Aranyos, amikor vézna/dagadt szardarabok azzal ideologizálják meg a kukába való testüket és egészségüket, hogy a "gyúrósoknak biztos kicsi a dákó", miközben pontosan tudják, hogy ez egy baromság, ellentétben a kukába való testükkel és egészségükkel, ami a valóság.

A tükör nem hazudik.

ma 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!