Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyes környezetetekben...

Személyes környezetetekben mennyire igaz a sztereotípia a gyúrósokra?

Figyelt kérdés
Nyilván ismeritek a sztereotípiákat, ostoba nagyképű izomagy, iskolában gyenge teljesítmény. Természtesen soha nem mondta senki, hogy mindenki ilyen lenne, csak azt, hogy a közeg átlaga ilyen. Nem a mérnök diplomás emberre gondoltak aki kicsit elhízott és lemegy gyúrni heti 2x, hanem pl a fiatalokra akik ebben lelik az élet értelmét. Például a gyúrós celebek is ilyenek lesznek mint Pumped Gabo, VV Soma. A reality TV műsorokba is csak ilyet láttam, már abból a kevésből amit láttam. Engem az érdekel, hogy a ti személyes környezetetkben igaz, hogy általában hülyék végzik ezt? Ritka kivétel az értelmes figura, még ha vannak is? Igaz lenne a sztereotípia szerintetek? Ezen az oldlaon is szidta már sok ember a gyúrós népet (nyilván ők is az átlagra gondoltak). Mit gondoltok?

2021. jan. 7. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát a Pumped Gabo amit még mutatott exem belőle, buta mint a föld. Ja meg homár is. :D
2021. jan. 7. 15:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Emberek nagy része értelmes aki sportolni jár, de nyilván mindenhol vannak ilyen tipikus érettségivel sem rendelkező m4jmok,akiken a fél ország röhög,és kib4szott buták. Én azért kezdtem el ezt az egészet,mert láttam hogyha ilyen majmoknak sikerül,akkor bárkinek sikerülhet. Vicces belegondolni, hogy egyiksem rendelkezik érettségivel akit felsoroltál,mégis többet keres mint egy átlag felnőtt
2021. jan. 7. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre a teremben, hogy az átlag nem hülye, sőt, csak sajna a hülyéknek van a legnagyobb hangja, és ők a legfeltűnőbbek.

Nálunk aki normális, intelligens, művelt ember, jogász, orvos, tanár, üzletember, az bejön, köszön, leedz, köszön, kimegy, max. pár szót beszélget azokkal, akikkel kicsit jobban ismerik egymást.

A primitívek meg emberkednek, hőbörögnek, és hiába ők vannak kevesebben, az ő hangjuk nagyobb, ez van.

2021. jan. 7. 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Természetesen nem igazak ezek a sztereotípiák, mi például gyúrás után mindig könyvklubba megyünk, ahol a kortárs irodalomtól kezdve Hegel filozófiáján, a képzőművészeteken, a kvantumfizikán, a biotechnológián át a művészfilmekig mindenféléről beszélgetünk. A terembe több akadémikus is jár, de vállalati felsővezetők, külföldi diplomaták, orvos professzorok, színházigazgatók is járnak. A legtöbbünknek PHD-je van, és csak egyetlen emberről tudok, akinek nincs MSc-je, ég is az arca szegénynek, szoktuk is cikizni gyúrós sztereotípiákkal, vagy éppen Pumped Gabónak, M. Ricsikének becézzük. Egyébként ő software architect az IBM-nél, és mint mindannyian, ő is Mensa tag.
2021. jan. 7. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Poweres teremben nem ez a jellemző.
2021. jan. 7. 16:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én járok edzőteremben és nem tartom magam hülyének. Nyilván van 1-2 bunkó de szerintem ilyet minden sportba találsz. Az inteligencia szintjét senkinek nem mértem fel de hozzánk orvosok is járnak. A többség értelmes és segítőkész.
2021. jan. 7. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Egy szakmunkás manapság sokkal jobban tud keresni egy diplomásnál, egy kőműves többszörősét megkeresi az építèszmérnök fizetésének, szóval értelmetlen a diplomát nézni.
2021. jan. 7. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok haverom jar napi szinten. Egyikse nagykepu buta taho. Csak imadnak edzeni. Kozbe melette kemenyen meloznak.
2021. jan. 7. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Általában a butaság, nagyképűség összefügg az iskolai végzettséggel, ez a tapasztalat
2021. jan. 8. 06:03
 10/14 anonim ***** válasza:
ahova én járok (jártam) ott nem jellemző
2021. jan. 8. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!