Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyes környezetetekben...

Személyes környezetetekben mennyire igaz a sztereotípia a gyúrósokra?

Figyelt kérdés
Nyilván ismeritek a sztereotípiákat, ostoba nagyképű izomagy, iskolában gyenge teljesítmény. Természtesen soha nem mondta senki, hogy mindenki ilyen lenne, csak azt, hogy a közeg átlaga ilyen. Nem a mérnök diplomás emberre gondoltak aki kicsit elhízott és lemegy gyúrni heti 2x, hanem pl a fiatalokra akik ebben lelik az élet értelmét. Például a gyúrós celebek is ilyenek lesznek mint Pumped Gabo, VV Soma. A reality TV műsorokba is csak ilyet láttam, már abból a kevésből amit láttam. Engem az érdekel, hogy a ti személyes környezetetkben igaz, hogy általában hülyék végzik ezt? Ritka kivétel az értelmes figura, még ha vannak is? Igaz lenne a sztereotípia szerintetek? Ezen az oldlaon is szidta már sok ember a gyúrós népet (nyilván ők is az átlagra gondoltak). Mit gondoltok?

2021. jan. 7. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7:

De nem arról volt szó, hogy ki mennyit keres, a viselkedéskultúra az teljesen más dimenzió.

2021. jan. 8. 09:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem jellemző.Ha esetleg visszamennénk a 80 évekbe.Habár még ott se volt ez kirívó.Legtöbbünk gimnazista volt meg akkoriban.Aztán volt egy hegyomlás arc,Csigának hívtak.Ő idősebb volt és vegyészmérnöknek tanult.A haverja is vmi fősuliba járt,már nem tudom,mit tanult.

Ilyen 8 osztályt vegzettről nem is tudok.

A terem tulaj egy menő fuvaros volt.Mondjuk nem tudom,h milyen vegzettséggel.

Azóta sokkal népszerűbb a kondi"mintsem csak izomagyak gyűjtőhelye.Arnold és a tőbbiek sokat tettek azert,hogy a vilagon altalánossá váljon a kondi,a testépítés.

Nyugdíjastól kezdve mindenki jár mar.Es a csajok is.Míg régebben pldául nálunk egy sem volt.

Minden sportban vannak idióták,és mashol is találkozhatsz velük..

Mint ahogy minden buszon utazhatnak hülyék is,meg normális emberek is.Mégsem mondod azt,hogy a 138 as járaton késelők utaznak általában.

Nem,nemigaz!Pont ezért sztereotípia.

2021. jan. 8. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem azok az emberek, akik kicsit is igényesek magukkal szemben eljárnak sportolni. Manapság a sport legegyszerűbb formája, ha lejársz terembe. Nyilván ha igényes ember vagy, akkor fontos, hogy legyen eredménye a munkádnak, ezért gyakran, jól fogod csinálni, máris gyúrós leszel.

Egyébként amióta Orbán bezárta a termeket, és nem lehet normálisan mozogni, azóta mentálisan is romon vagyok, nemcsak testileg.

2021. jan. 8. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

szerintem két véglet van igazából a hülyékből: a pumped gabo féle divatmajmok és a gengszterek.

Aki annyira hülye, hogy se pénze se munkája nincs, az nem engedheti meg magának ezt az életmódot szerintem.

Maoi. termeket ha megnézed, általában jómódú emberek járnak le, az átlag melósnak nincs ideje/pénze/energiája.

2021. jan. 9. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!