Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek Zyzzről?

Mi a véleményetek Zyzzről?

Figyelt kérdés
Én nagyon bírom és nagyon sajnálom, hogy elhunyt. Szörnyen nagy ember volt !
2013. jún. 12. 16:47
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
60%
... hanem egy beképzelt, magamutogató, csaló senki, akit a sok hülye teljesen érdemtelenül istenít, képet mutatva ezzel világunk kulturális és értelmi szintjéről. Emiatt azért már lehet zabosnak lenni, nem?
2013. jún. 21. 11:12
 22/49 anonim ***** válasza:
59%
Persze, hadd istenítsék csak! Hadd gondolják azt, hogy naturálon el lehet érni Zyzz fizikumát, aztán a nagy csalódottságban amikor nem sikerül, kezdjenek el majd ész nélkül koxolni és kövessék Zyzz példáját! Feszengjenek 2évet aztán sírjanak az intenzíven, hogy ők nem ezt akarták. Minek is akarnánk ezt megakadályozni, nem is értem.
2013. jún. 23. 14:20
 23/49 anonim ***** válasza:
43%
mindneki tudja hogy naturálon sose lesz senkinek zyzz fizikum főleg nem 3 4év alatt főleg ectomorf genetikával mert ha naturálon elérhető lenne akor mindenki izmos lenne aki az útcán járkáll :)) viszatérve zyzz-re tudhatod itt mind1 kiről kérsz véleményt ugyis negativ válaszok lesznek ez a homokos b..i több nővel volt egy hét alatt mint ti egész életetekbe lesztek!! Én nagyon birtam meg biromis halála ellenére, ha oylan nagy negativitással vagytok róla akor tegyetek már fel egy képet a testetekről!! Halottról vagy jót vagy semmit!! mind 1 mi a véleményetek de ha nemjó akkor inkább tartsátok magatokba :))
2013. jún. 25. 17:56
 24/49 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem Justin Bieber is több nővel volt, mint én életemben leszek, de ettől még ugyanúgy szánalmas kis szarnak tartom. Nem értem, mi az összefüggés.
2013. jún. 25. 18:05
 25/49 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nem tudja mindenki. Olvasgasd az itt feltett Zyzz kérdésekre adott válaszokat, mindenki ordibálja, hogy "hátpedignaturál".

A b*zi nem arra vonatkozik, hogy férfiakkal hál, hanem, hogy feszeng, anus száj és hadd ne soroljam. +az előző hozzászólás.

Nem a testét szidjuk/szidom. Közel sincs olyan jó fizikumom, és? Hol szidom, hogy mekkora kis csicska fizikuma van? A személyiségét rühelljük, a majomkodását.

Egyébként meg miért kell izmosnak lennem ahhoz, hogy szidjam? Ha te elmész egy étterembe és sótlan lesz a szarvasborda, akkor addig nem szidhatod amíg nem csinálsz jobbat?

2013. jún. 25. 18:51
 26/49 anonim ***** válasza:
7%

De hogy ne csak Zyzz-re legyen kiélezve a dolog:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MD6Ij..

http://www.youtube.com/watch?v=MbdPDONDn1E

Most komolyan ilyen emberek legyenek nekem példaképek? Ehhez akarjak hasonlítani?

2013. jún. 25. 18:59
 27/49 anonim ***** válasza:
45%

Kedves névtelen, százaléktalan, 13 éves éretlen kisfiú.

Mi a világ azon részébe tartozunk, ahol nem az attól lesz valaki valaki, hogy milyen teste van, vagy hogy hány nővel volt. Mi egy kissé értelmesebb dolgokkal foglalkozunk, egyszer talán megérted, de a többi hasonszőrűből kiindulva nem valószínű. Mindenesetre ringasd el magad a hülyeségeidben nyugodtan, maradj csak csőcselék.

2013. jún. 25. 19:09
 28/49 anonim válasza:
74%

Zyzz milliókat motivált..Teljesen mindegy hogy szteroiddal vagy anélkül, de rengeteg embert segített hozzá az egészségesebb élethez.

Mellesleg undorítónak találom, hogy itt ócsároltok egy olyan embert aki már nem él. Halottról szépet vagy semmit.

2013. jún. 30. 21:31
 29/49 anonim ***** válasza:
56%

Jajj ez olyan hülye ürügy ez a halottról csak szépet. Most ha valaki éltében is s3ggfej volt és éltében is voltak, akik nem értettek vele egyet, akkor azok hirtelen hallgassanak el?

Meg pl. nézd meg, Hitler bácsi is meghalt már, azt mégsem csak jókat mondanak róla.

2013. jún. 30. 21:48
 30/49 anonim válasza:
36%

Azért kicsit sem összehasonlítható hitler Zyzzel.

És tudod mit?

Igen hallgass el. 1-2 ember úgy beszél itt Zyzz-ről mintha valami tömeggyilkos lett volna.

2013. júl. 1. 13:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!