1-2 ember meg úgy, mintha Isten lett volna. Van ezer jobb testépítő akik tudnak motiválni.
Attól, hogy meghalt még egy feszengő majom volt és nem fogom azt mondani, hogy "jajj szegény hát azért mégis csak követendő példa 3 év alatt halálra koxolni magunkat".
2013. júl. 1. 15:21
32/49 anonim válasza:
Kibszott nagy arc volt! RIP
2013. szept. 15. 16:07
33/49 anonim válasza:
Az...Ezért hulladék a mai fiatalság,mert egy kokszos k@rva a példakép.
2013. szept. 17. 14:58
34/49 Tyler913 válasza:
Ha a puszta testalkatot nézzük,amit elért,az valóban motiváló. Olyan testet épített fel,amely az emberek többsége számára vonzó,esztétikus,ellenben a maintsream testépítés 130 kilós szörnyeivel.
Viszont nagyon gáznak tartom,hogy ez az ember példakép lehet. Bulizás,feszengés,cigi+pia,rengeteg koksz. Miféle értékrendet közvetített a csávó,mégis? Egy teljesen énközpontú,nárcisztikus,feszengő b.zeráns stílust. Aztán 22 évesen elvitte a "rejtett betegsége". Mégis mit ért el? Feltalált valami hasznosat? Segített másokon? Egy lósz.rt. Az egész élete az öntetszelgés körül forgott. Akkor mégis mi tenné példaképpé? Példaképnek szerintem az olyan embert lehet nevezni,aki másokért (is) él és tesz. Zyzz nem volt ilyen. Csak egy szép test,semmi más.
2013. szept. 25. 23:34
35/49 anonim válasza:
Nagyon komoly forma volt,olyan amilyennek minimum ki kell egy alfának nézni.
Szerintem ez a srác egy nap alatt több nőt dugott meg mint az itt ócsárolók együtt*100,jah és a minőséget ne is említsük,olyanokat akikre rá se nézhettek.
2014. febr. 4. 02:48
36/49 anonim válasza:
Ez Justin Bieberre is igaz. Gratulálok, ha neked ettől valaki valaki.
2014. febr. 4. 07:28
37/49 anonim válasza:
Amelyik nőnek bejön az a b~zeráns,ahhoz nem is nyúlnék! Alfaratyi volt :)
2014. febr. 4. 10:04
38/49 anonim válasza:
Itt milyen sok okos ember van! A sok buta negatív hozzászólónak üzenném ,hogy szív beteg volt ,és előbb utóbb belehalt volna. Már kapásból azt nem értem ,hogy hogy vagytok képesek egy halottról ilyeneket írni? Ő legalább bulizott egy jót ,és viccnek fogta fel az életet. Még itt sokan mások ,belemeredve a monitorba írják a sok baromságot egy olyan emberről ,akit nem is ismertek. És nem celeb akart ő lenni ,rossz minőségű videókat töltött fel ,olyanokat amin azért tudtál nevetni egy jót. Az már más dolog ,hogy ettől független ugyan úgy feliratkoztak az emberek ,és követték az életét ,bejelölték facebook -on stb. Ha cuccolt is ,az az ő saját dolga ,senkinek semmi köze hozzá. Ettől független szerintem egy jó ember lehetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!