Tolóckodásnál megfájdult szegycsont?
Figyelt kérdés
Szinte mindig fájt a szegycsontom, tudomásom szerint ez a normális, de ma különösen megfájdult. Az első gyakorlat után roppant egyet és azóta légzésnél és hirtelen mozdulatoknál fáj ez nem a megszokott fájdalom mi lehet ez?2013. jún. 10. 22:17
1/2 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, lehet hogy megrepedt. Nekem ez a szegcsont fájás új dolog, sosem hallottam róla, meg még sosem éreztem hogy fáj.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem mindig fájt és azt mondták ez normális mert tágul a mellkas és ezért fáj az a csont. Aznap nagyon megfájdult most aludtam rá egyet már sokkal jobb mint tegnap, nem hiszem hogy megrepedt. Én is arra tippeltem volna, de ha megrepedt volna akkor szerintem ma vagyis másnapra is fájt volna és most nem fáj annyira. Ha tegnap fájt 10 skálán 8-9-esre akkor most olyan 4-es
2013. jún. 11. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!